KOME JE U DANAŠNJE VREME DO PESME? Pevači nakon velikih TRAGEDIJA se kriju iza LAŽNOG OSMEHA, istina razara
Pavle Dejanić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ISKRENA EMOCIJA

KOME JE U DANAŠNJE VREME DO PESME? Pevači nakon velikih TRAGEDIJA se kriju iza LAŽNOG OSMEHA, istina razara

Iskreno za Espreso.

Objavljeno:

Masovna ubistva na Vračaru i u okolini Mladenovca dovela su do velikih tenzija u društvu. U trenutnom stanju želeli smo da proverimo koliko je trenutno do posla onima kojima je osnovni zadatak da zabave ljude - muzičarima.

Naime, popularnog pevača Pavla Dejanića pitali smo kakva atmosfera vlada među samim muzičarima, šta oni komentarišu. Kako je pevačima trenutno kada odlaze na nastupe? Da li međusobno komentarišu da li je sada vreme za nove pesme, koncerte...

– Muzičari ćute i rade svoj posao, krijući ispod osmeha, koji mora da bude sveprisutna maska, svoje prave emocije i stavove prema crnim aktuelnostima. Poznajem mnoge koji su pomerili nastupe na dan i dan posle nesreća i to neizmerno poštujem - rekao je Pavle za Espreso.

Pavle priznaje da su i njegove kolege i on nastavili da rade privatna veselja, kojih je u ovo doba godine najviše.

– Ja na nastupe odlazim normalno, sa velikom posvećenošću i profesionalizmom pristupam nečijem najbitnijem datumu u životu, venčanju, ali sam kao čovek, hrišćanin i roditelj duboko potrešen i duboko se saosećam sa svima koji su žrtve ovih užasa - rekao je Dejanić za naš portal.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.