"NASTUP ĆE BITI SKUP, ON JE POTREBAN NARODU" Jovana Jeremić frapira izjavama: Poručila i da "NE RAĐA DECU ZA DŽABE"
Jovana Jeremić, Foto: Tamara Trajković

ekskluzivno

"NASTUP ĆE BITI SKUP, ON JE POTREBAN NARODU" Jovana Jeremić frapira izjavama: Poručila i da "NE RAĐA DECU ZA DŽABE"

Najavila pesmu i spot, pa šokirala izjavom.

Objavljeno: 09:21h

Voditeljka "Vikend jutra" na TV Pink, Jovana Jeremić uživa veliku popularnost kako je postala jedno od lica ružičaste imperije, a za svoj uspeh, pored rada i truda, veruje da je zaslužno i veliko samopouzdanje.

Ona je odlučila da se sada otisne u estradne vode, te je juče snimala spot za svoju novu pesmu koja nosi naziv "Roleks". Ekipa Espreso portala je bila na terenu i uhvatila Jovanu u hit izdanju.

Naime, samo za nas je otpevala deo svoje nove pesme, a onda nam je odgovorila i na neka zanimljiva pitanja.

Atraktivna plavušainale se ne stidi da pokaže svoje najjače atribute, međutim rešila je da sada bude zakopčana do grla, te je jasno zbog čega je baš ona toliko zavodljiva i seksualno veoma privlačna muškarcima na Balkanu.

Obukla je roze odelo i belu košulju i naoštrila se sa odgovorima.

"Ja nisam pevačica, ja sam šoumen. Od mene možete da očekujete šou, možda počnem posle pesme i da nastupam. Moji nastupi bi bili kratki, slatki i skupi. Niko posle mog nastupa neće biti ravnodušan, mislim da je to narodu potrebno", počela je Jovana pa nam odgovorila na pitanje da li ima menadžera:

Voditeljka nam je otkrila i da joj prijaju mlađi muškarci
Voditeljka nam je otkrila i da joj prijaju mlađi muškarcifoto: Tamara Trajković

"Nikakve odluke ne donosim dok se pesma ne zavrti kod Amidže, na radiju... Mogu ljudi da me zovu, ali cilj moje pesme je da ostvarim sebi životnu želju. Mislim da će posle toga mnogi želeti duet sa mnom."

Voditeljku su prisutni novinari pitali šta joj najviše smeta kod muškog pola, a ona je bez "dlake na jeziku" odgovorila:

Otkrila šta ne voli kod muškaraca
Otkrila šta ne voli kod muškaracafoto: Tamara Trajković

"Najviše mi smeta neurednost. Kada je mušakrac prljav, to mi je gadno. Kada je prljav i kada smrdi. A najgadnije mi je kad je lažov...", počela je Jovana, a onda ju je novinarka Espresa upitala da li joj smetaju malje:

"Ne, ne, poželjno je čak. Ali mi se gadi kada je čovek lažov, kada je prevarant i kada nešto započne, a ne dovrši, ne može da istera do kraja, a poigra se ženskim srcem. E takve muškarce bih osudila na smrtnu kaznu".

Decu ne rađa za džabe
Decu ne rađa za džabefoto: Tamara Trajković

Zanimalo nas je i da li voditeljka planira u budućnosti još dece na šta je ona odgovorila da "decu ne rađa za džabe".

"Decu više ne rađam za džabe. To sam jednom uradila. Ne zbog sebe nego zbog dece. Svoje dete sam obezbedila sama, ali u budućnosti to neću raditi. Decu neću rađati džaba, muškarac mora imati svest o tome da obezbedi dete", rekla je ona.

Roleks u krupnom kadru
Roleks u krupnom kadrufoto: Tamara Trajković

Voditeljka nam je otkrila i da joj prijaju mlađi muškarci, kao i da poznaje neke mlađe muškarce koji mogu da kupe sami Roleks. Na pitanje naše novinarke da li mogu da prođu i tatini sinovi voditeljka je odogovorila:

"Ako ga je tata lepo vaspitao, nema problema", izjavila je kroz smeh.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.