BIO JE OMILJENO DETE U JUGOSLAVIJI, A ONDA MU SE IZGUBIO TRAG: Konačno ga vidimo posle TOLIKO GODINA, DRUGI ČOVEK
Mihailo Jevtić, Foto: Print Screen Youtube/FilmoviDomaci

ko je bre ovo?

BIO JE OMILJENO DETE U JUGOSLAVIJI, A ONDA MU SE IZGUBIO TRAG: Konačno ga vidimo posle TOLIKO GODINA, DRUGI ČOVEK

Da li znate o kome je reč?

Objavljeno:

Dečak Miša Pavlović mnogima je bio omiljeni lik u kultnom serijalu "Žikina dinastija" u delu "Kakav deda, takav unuk", a njega je tumačio Mihailo Jevtić, kome je ovo bila prva uloga.

Miša je u ovom serijalu „Žikine dinastije“ mnoge oduševljavao dečijim biserima, ali i smicalicama koje je priređivao zajedno sa deda Žikom, kojeg je igrao legendarni Dragomir Bojanić Gidra.

Jevtić je tumačio lik Miše u uzrastu kada je imao pet godina, dok su ga kasnije zamenili Boris Milivojević, a zatim i Nikola Kojo, koji je igrao već odraslog Mihajla Pavlovića.

Žikina dinastija, Mihailo Jevtić
foto: Print Screen Youtube/FilmoviDomaci

Mihajlo danas ima 47 godina, a nakon emotivanja „Žikine dinastije“ nismo imali prilike da ga gledamo u mnogim produkcijama.

Danas se bavi muzikom, dizajnom i izradom veb aplikacija i internet sajtova, u čemu je veoma uspešan. A s obzirom na to da ga gledaoci pamte iz detinjstva, niko ga danas ne bi prepoznao jer izgleda potpuno drugačije.

Inače, nakon „Žikine dinastije“ pojavio se u serijama „Sivi dom“ i „Vuk Karadžić“ a glumio je i u par predstava u beogradskim pozorištima.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.