ISPLIVALI FRAPANTNI DETALJI IZ ŽIVOTA JANE TODOROVIĆ: Ove stvari KRILA KO ZMIJA NOGE, tome je DOŠAO KRAJ
Jana Todorović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li ste znali?

ISPLIVALI FRAPANTNI DETALJI IZ ŽIVOTA JANE TODOROVIĆ: Ove stvari KRILA KO ZMIJA NOGE, tome je DOŠAO KRAJ

Ima dugogodišnju karijeru

Objavljeno:

Pevačica Dragana Jana Todorović juče je bila glavna tema medija, kada se pojavila vest da je uhapšena u Cirihu, jer nije imala dozvolu za nastup.

To je nije mnogo potreslo, pa je odmah nakon toga pevala na jednoj privatnoj zabavi u Novom Pazaru.

Jana danas živi u pravom luksuz i važi za "kraljicu bakšiša", a na društvenim mrežama se svako malo pojavljuju snimci na kojima vidimo kako pevačicu kite novčanicama.

Ona se rodila i odrastala na Kosovu, a da bi snimila prvu pesmu, njeni roditelji su morali da prodaju traktor.

- Nije bilo nimalo lako. Kada sam otišla sa Kosova 1997. godine otišla sam u Minhen, nisam znala da se vežem u avionu. To je bio moj prvi let u životu i od tada živim na relaciji Minhen - Beograd. Imam osećaj da se sve to desilo preko noći, upoznala sam svog supruga, počela da putujem, postala poznato ime - prisetila se Jana jednom prilikom za "Grand".

Sve se promenilo kada je upoznala supruga Ivana Todorovića, koji je bio uz nju u svakom trenutku, a danas važe za jedan od najbogatijih parova na estradi.

Iako je veoma skromna i ne voli da se rasipa parama, u pojedine stvari pevačica ipak voli da uloži novac, tako smo je na venčanju Đanijevog sina videli u Mercedesu Brabus G glase, za koji je izdvojila čak 300.000 evra.

Svojevremeno je u medijima isplivala vest kako njen svekar poseduje dvorac, a javnost je zaintrigiralo zbog čega je to do skoro krila.

- Nisam neko ko se kiti tuđim perjem. Nije to tuđe, moj svekar je kao moj otac i ja sam jako ponosna na njega. Nema potrebe da pričam o tome, ali kad se saznalo sada potvrđujem. To je jedan prelep dvorac koji se prostire na 16 hektara - rekla je Jana za "Grand".

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.