POZNATO KADA I GDE ĆE BITI SAHRANJEN SIN SINANA SAKIĆA! Oglasili se Rašidovi NAJMILIJI
Rašid Sakić, Foto: Zorana Jevtić

otkriveno

POZNATO KADA I GDE ĆE BITI SAHRANJEN SIN SINANA SAKIĆA! Oglasili se Rašidovi NAJMILIJI

Rašid Sakić iznenada je preminuo u KPZ Sremska Mitrovica, gde je izdržavao kaznu od tri godine zbog razbojništva

Objavljeno: 23:48h

Rašid Sakić (45), poznatiji kao Ćelo, naslednik pokojnog pevača Sinana Sakića, preminuo je u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, a porodica i prijatelji objavili su vreme i mesto sahrane.

Kako su naveli Rašidovi najmiliji, sahrana će se održati na groblju u Loznici, gde će svi prijatelji moći da se oproste od sina slavnog pevača u subotu, 20. maja, u 14 časova.

- Tužnim srcem i dušom javljamo rodbini, prijateljima, komšijama i poznanicima da se nas dragi Rašid Sakić dana 16.05.2023. godine u 45. godini života preselio u Ahiret. Dženaza namaz će se obaviti u subotu 20.05.2023. godine u 14 časova na mezarju u Loznici - navela je njegova porodica, prenosi "Kurir".

Rašid Sakić
Rašid Sakićfoto: ZORANA JEVTIĆ

Podsetimo, Rašid Sakić iznenada je preminuo u KPZ Sremska Mitrovica, gde je izdržavao kaznu od tri godine zbog razbojništva.

Uzrok njegove smrti nije poznat, a iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija saopštili su da se Rašid jutros nije probudio.

- Osuđeno lice R.S. se nije probudilo jutros iz sna. Obavešteni su policija, tužilaštvo i sud. Telo će biti upućeno na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad - rečeno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Bonus video:

02:07

PEVAO SAM I PRED OPERACIONI STO, ŠTA ĆU, MORAO SAM Legendarni Muharem Serbezovski otkrio šta mu je Sinan Sakić rekao PRED SMRT

(Espreso / Blic/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.