MILICA KON OŠTRO ODGOVORILA GLUMICI KOJA JE BRANILA BIVŠU DIREKTORKU ŠKOLE: Osudila je SLEDEĆE
Milica Kon, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

bila je jasna

MILICA KON OŠTRO ODGOVORILA GLUMICI KOJA JE BRANILA BIVŠU DIREKTORKU ŠKOLE: Osudila je SLEDEĆE

Voditeljka je iznela svoj stav

Objavljeno:

Vanja Ejdus javno je stala u odbranu direktorke škole "Drinka Pavlović", koja je dala ostavku posle slučaja koji je Milica Kon ispričala tokom gostovanja u jednoj emisiji, a voditeljka je sada odgovorila glumici.

Milica je čitavu priču pokrenula najpre u emisiji "Amidži šou" gde je ispričala da je njeno dete na početku školske godine u prvom razredu dobilo šamar od problematičnog učenika, a da se potom nasilje nastavjalo.

Na ovu temu oglasila se juče glumica Vanja Ejdus, čija je izjava obavljena na Fejsbuk stranici "Drinka Pavlović". Vanja je u svom obraćaju objasnila da je njena ćerka tokom školske godine sa još nekoliko učenika napravila prekršaj kada su inscenirali događanja hodniku i time privukli pažnju nastavnice kako bi prepravljali ocene u dnevniku.

Ona je istakla da je veoma bila zadovoljna kako je direktorka tada postupila i kako su učenici bili sankcionisani i svojim primerima pokazali drugim đacima da ne urade isto.

Milica Kon sada je na svom Instagramu odgovorila Vanji.

- Naravno da su pojedini roditelji zadovoljni kad dete, umesto da im dobije isključenje iz škole/krivičnu prijavu, dobije da čisti dvorište. O tome ja pričam. O selektovanju i favorizovanju pojedinaca na štetu društva. Ovo je za ozbiljan pretres postupka pojedinaca i na osnovu kojih kriterijuma se primenjuju pravila. Postoje "privilegovani" i "neprivilegovani". To nije pravno dozvoljeno niti dopustivo. Roditelji prvaka strepe za svoju decu od septembra - napisala je voditeljka.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.