VODITELJKA PINKA PROGOVORILA ZA ESPRESO! Nema za šta da se STIDI, trudila se da NE OBRUKA RODITELJE
Foto: Printscreen Instagram/tijana.stoisavljevic

iskreno

VODITELJKA PINKA PROGOVORILA ZA ESPRESO! Nema za šta da se STIDI, trudila se da NE OBRUKA RODITELJE

Nema šta da briše?

Objavljeno:

Kao da nisi živ ako nisi na društvenim mrežama! Društvene mreže danas otkrivaju mnogo toga o nama. I mnogi su na društvenim mrežama aktivni od malih nogu.

Na društvenim mrežama objavljujemo fotografije, obrađene ili ne, delimo sa pratiocima lepe ili tužne vesti i čak na socijalnim mrežama pokrećemo neke teme, koje potom postaju društveni fenomeni.

Voditeljka "Pinka" Tijana Stoisavljević nedavno je saznala da je u drugom stanju. Njen suprug, sportista Mihailo Milutinović će i ona uskoro postati roditelji.

Nas je zanimalo da li Tijana smatra iz perspektive buduće mame da nešto što je ranije objavljivala na društvenim mrežama ne bi trebalo na svojim profilima da ima neko ko ima dete, odnosno da li će možda ukloniti neke stvari jer bi se možda stidela da jednog dana njeno dete vidi je ona sve objavljivala na svojim profilima, bilo da su to fotografije ili neki statusi.

– Ee, super pitanje! Zapravo ne. Ja sam inače odrasla pored jako strogih roditelja i nekako sam od malih nogu naučila da šta god u životu da radim, radim da oni budu ponosni na mene i da ih slučajno nekad ne obrukam. Tako da iz ove perspektive, zaista ne postoji ništa čega se u životu stidim ili čega bi moje dete sutra moglo da se stidi - rekla je Tijana za Espreso.

– Dosta toga ima i do toga što sam od malena u ovom poslu i prosto sam prošla tu školu. Ali ipak sve kreće od roditelja i iz kuće. Uvek sam imala u glavi tu ručnu, pazi šta radiš, šta će mama i tata da kažu ili sutra moja deca. Ja i dan-danas pred roditeljima ne smem da opsujem, nikad ih nisam po imenu pozvala već tata i mama. I hvala im na tome što su bili strogi - dodala je voditeljka "Pinka" na kraju našeg razgovora.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.