PERVERZNO DA PERVERZNIJE NE MOŽE BITI: Teodora Džehverović kao u FILMOVIMA ZA ODRASLE, samo za PUNOLETNE!
Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

vrelo izdanje

PERVERZNO DA PERVERZNIJE NE MOŽE BITI: Teodora Džehverović kao u FILMOVIMA ZA ODRASLE, samo za PUNOLETNE!

Podsetimo, nedavno je u medijima objavljena vest kako pevačicu Teodoru Džehverović navodno ucenjuju intimnim klipom, a na društvenim mrežama kruži audio snimak intimnih odnosa

Objavljeno: 22:47h

Mlada pevačica Teodora Džehverović često na društvene mreže postavlja veoma provokativne fotografije, a neke od njenih poslednjih objavljenih na Instagramu su zasigurno njene najšokantnije.

Teodora Džehverović je, naime, pozirala u kupaćem kostimu, a veliki broj korisnika društvenih mreža ocenio je fotke kao neprimerene.

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

"Ja ne znam šta se sa ovom devojkom dogodilo", "jesi pevačica ili po**o glumica? fuj", "kako je postala vulgarna, svaki drugi stori aludira na s**s, više se prezentuje kao starleta nego pevačica, ovo se npr. očekuje od Stanije", "zvezda filmova za odrasle", samo su neki od komentara ispod njene objave sa slikama, koji imaju na hiljade lajkova.

Podsetimo, nedavno je u medijima objavljena vest kako pevačicu Teodoru Džehverović navodno ucenjuju intimnim klipom, a na društvenim mrežama kruži audio snimak intimnih odnosa. Najpre je na TikToku osvanuo audio snimak na kom se navodi da se čuje glas popularne pevačice tokom odnosa.

"Ko je gledao Zadrugu od početka do kraja zna da je ovo 1000% Teodorin glas", "ijuu, ovo je stvarno ona", "sramota", neke su od poruka ispod ovog snimka na pomenutoj društvenoj mreži.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.