ZAVELA NAJLEPŠEG GLUMCA JUGE, PA NESTALA: Ovako posle MNOGO GODINA IZGLEDA čuvena Stamena
Glumica, Foto: prentscreen/youtube/Zarko Lausevic

da li je se sećate?

ZAVELA NAJLEPŠEG GLUMCA JUGE, PA NESTALA: Ovako posle MNOGO GODINA IZGLEDA čuvena Stamena

U kultnom filmu igrala je suprugu Žarka Lauševića

Objavljeno:

Kada se 1993. godine pojavio film "Bolje od beksta" u kojem glavnu ulogu igra Žarko Laušević, svi su obratili pažnju na glumicu kojoj je pripala uloga njegove supruge Stamene u ovom ostvarenju.

Glumica Kler Bekmen rođena je 1961. godine u Njujorku.

Ona ima uspešnu glumačku karijeru iza sebe.

Nakon uloge u jugoslovenskom filmu nastavila je da se bavi glumom, te je publika mogla da je vidi u mnogim ostvarenjima, uglavnom je reč o dramama.
Nakon uloge u jugoslovenskom filmu nastavila je da se bavi glumom, te je publika mogla da je vidi u mnogim ostvarenjima, uglavnom je reč o dramama.foto: prentscreen/youtube/ Zarko Lausevic

Nakon uloge u jugoslovenskom filmu nastavila je da se bavi glumom, te je publika mogla da je vidi u mnogim ostvarenjima, uglavnom je reč o dramama.

Nakon tri decenije otkako je film prikazan publici Kler možemo prepoznati po osmehu kojim se očarala nekada narod širom zemlje.

Film 'Bolje od bekstva', 1993. godina
Film "Bolje od bekstva", 1993. godinafoto: prentscreen/youtube/ Zarko Lausevic

Podsetimo, u to vreme film "Bolje od bekstva" je impresionirao publiku, a danas ima status kultnog:

Očarala je jugoslovensku publiku
Očarala je jugoslovensku publikufoto: prentscreen/youtube/ CUNY TV

Stamena, Amerikanka jugoslovenskog porekla dolazi prvi put u zemlju svojih predaka da bi učila jezik. Slučajno upoznaje mladog beogradskog glumca Aleksu, u koga se zaljubljuje. Oni se venčaju u Pravoslavnoj crkvi i ubrzo nakon toga dobijaju sina. I tada kad je izgledalo da će se sve srećno završiti, stvari počinju da bivaju loše. Glumčeva identifikacija sa likom koji tumači i iznenadno osamostaljenje njegove žene nakon što je našla posao, razaraju njegov identitet i on počinje da pije. Oni ulaze u novu fazu svojih odnosa i života. Glumac prestaje da pije i dobija ulogu u predstavi, premijera njegovog novog komada je vrlo uspešna, ali je zbog negativne političke poruke skinuta sa repertoara. Jaz ponovo počinje da stvara sve veće probleme. Glumac zbog saobraćajne nesreće, koju izaziva u pijanom stanju, dospeva u zatvor. Supruga sa detetom odlazi u Ameriku. Njihov poslednji sastanak koji se odvija u Americi znači lament nad prošlošću i kraj veze.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.