TATA, TREBA DA ČASTIŠ! Pevačica OBRADOVALA sve NAJLEPŠIM VESTIMA
Pevačica, Foto: prentscreen/youtube/Zvezde Granda

čestitamo

TATA, TREBA DA ČASTIŠ! Pevačica OBRADOVALA sve NAJLEPŠIM VESTIMA

Tamara se prvi put u ulozi majke ostvarila prošle godine

Objavljeno:

Emir Habibović i Tamara Selimović uživaju u skladnoj zajednici punoj ljubavi koju je prošle godine upotpunila njihova mezimica Ariana, a kako su nedavno otkrili uskoro će se po drugi put ostvariti uz ulozi roditelja.

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ rešila je da pol deteta otkrije na pomalo neobičan način, bez ikakve pompe i okupljanja velikog broja ljudi. Naime, Tamara je u društvu ćerkice otvorila kutiju iz koje su se vinuli roze baloni te uz pesmu „Mala princeza“ proslavila što će ponovo postati majka jedne devojčice.

- Još jedna! - poručila je srećna pevačica.

Velika radost za porodicu
Velika radost za porodicufoto: prentscreen/instagram/selimoviictamara

Čini se da se osim nje tome obradovala i mala Ariana koja je odmah igrajući se sa balonima ušla u veliku kutiju, a ovaj emotivan trenutak Tamara je odmah zabeležila na svom Instagram storiju.

 Tamara i Emir prvi put su se ostvarili u ulozi roditelja u junu prošle godine
Tamara i Emir prvi put su se ostvarili u ulozi roditelja u junu prošle godinefoto: prentscreen/instagram/selimoviictamara

Podsetimo, Tamara i Emir prvi put su se ostvarili u ulozi roditelja u junu prošle godine, a povodom dolaska naslednice organizovali su gala proslavu u jednom prestoničkom hotelu gde su okupili porodicu i prijatelje, ali i brojne pripadnike estrade.

Jednom prilikom Emir je za Grand otkrio detalje Tamarinog porođaja, a verovali ili ne u tom momentu je bio van zemlje.

– Ja sam u četvrtak otišao u Austriju gde sam imao nastup i računao sam da se neće poroditi dok se ja ne vratim, ali ona je imala osećaj da će to biti u petak i bila je u pravu. Nakon nastupa, legao sam da spavam i ostavio sam telefon pored glave za svaki slučaji trgnem se oko tri i vidim propuštene pozive. – Ona je bila sama kod kuće i uspaničila se, rekao sam joj da ide kod komšija, koje nismo ni znali od ranije i oni su je odvezli u bolnicu i zahvaljujem im se–– prisetio se Habibović

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.