OGLASIO SE DAVID DRAGOJEVIĆ: Neće više da ĆUTI o njoj FOTO
David Dragojević, Foto: M.M./ATAImages

iskren

OGLASIO SE DAVID DRAGOJEVIĆ: Neće više da ĆUTI o njoj FOTO

David Dragojević se raspričao o Maji Marinković i njihovom odnosu

Objavljeno:

David Dragojević je prokomentarisao i trenutni odnos bivših partnera Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, kao i njihovo moguće pomirenje u Zadruzi 6, ali je otkrio i u kakvom je on odnosu sa starletom.

- Moguće da može da bude tu nešto. Oni su već bili zajedno i sve. Maja kad nešto naumi, ona to mora da uradi. Ja sam najveću borbu u kući vodio sa njima kad je sve počelo dole to - kaže David i otkriva da li je bio na Majinom afteru, kao i kakvo mišljenje ima o njoj.

- Slabo smo se mi svađali, malo sam sa Janjušem. Meni je Maja kul, ona šta naumi, to i uradi. Nisam nikad bio na Majinom afteru, nismo se sretali. Moguće je da dođe do pomirenja između nje i Janjuša - rekao je David, a onda otkrio da li je još na udaru zluradih komentara i uvreda na društvenim mrežama.

 David Dragojević se oglasio
David Dragojević se oglasiofoto: Printscreen Ami G Show

- Ne razumem ljude koji sede kod kuće i 10 sati po Instagramu vređaju... Sve se iskristalisalo, više nisam u medijima toliko, ne pojavljujem se, bilo je pre svega i svačega, ali iskristalisalo se sve - poručio je Dragojević.

Bonus video:

03:13

David Dragojević na finalu Zadruge 5

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.