OVO JE FOTKA O KOJOJ SVI PRIČAJU: Nikola Kojo u krevetu sa POZNATOM ženom FOTO
Nikola Kojo, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

OVO JE FOTKA O KOJOJ SVI PRIČAJU: Nikola Kojo u krevetu sa POZNATOM ženom FOTO

Nikola Kojo u društvu prelepe glumice, evo o kome se radi

Objavljeno: 00:16h

Nikolu Koja u krevetu sa koleginicom Brankom Katić nije usmeren na sam taj čin već na činjenicu da je posle dužeg vremena glumica ponovo bila partnerka Nikole Koja na ekranu – ovog puta televizijskom.

Do skoro ste ih gledali kao roditelje mladog Aljoše u hit seriji „U klinču“ a taj projekat omogućio im je da ponovo budu direktni partneri nakon davno snimljenog hita „Mi nismo anđeli“.

Partnerka Nikole Koja, stoga, u ovom slučaju samo je bila televizijska ali fotografija na kojoj smo ih pre nekoliko meseci videli u krevetu zbilja je privukla značajnu pažnju.

Naravno, oboje su se dosta promenili od perioda u kojem su snimali „Anđele“, ali hemija između ovog dvojca ostala je na visokom nivou, baš kao i veliki talenti po kojima su poznati.

Veoma mi je drago što sam ponovo sa Kojom, tolike godine se volimo i podržavamo. Kao i nekada, sa njim je uvek puno smeha i zabave već na probama – izjavila je tokom snimanja prve sezone pomenute serije Branka Katić, partnerka Nikole Koja u seriji, a sudeći po popularnosti koju je ostvarenje „U klinču“ dobilo gledaćemo ih zajedno i u nastavku, pisao je Story svojevremeno.

Bonus video:

01:09

Izjava Nikola Kojo: Srbija ima puno talentovanih mladih glumaca

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.