PRELEPO IZNENAĐENJE ZA DRAGANU MIRKOVIĆ: Pevačica se JAVNO POHVALILA, ovo je DIVNO
Dragana Mirković, Foto: Damir Dervišagić

super

PRELEPO IZNENAĐENJE ZA DRAGANU MIRKOVIĆ: Pevačica se JAVNO POHVALILA, ovo je DIVNO

Oni su obeležili praznik Dan majki povodom koga su se okupili i uživali u zajedničkom vremenu dok su Mirkovićevoj darovali poklone

Objavljeno: 14:34h

Pored uspešne karijere, Dragana Mirković posvećena je majka i supruga koja najviše voli kada je njena porodica na okupu. Uprkos različitim obavezama koje svako od njih ima, oni se trude da ispoštuju bitne datume i pokažu jedni drugima koliko im je stalo zbog čega su juče iznenadili pevačicu.

Naime, oni su obeležili praznik Dan majki povodom koga su se okupili i uživali u zajedničkom vremenu dok su Mirkovićevoj darovali poklone od kojih je jedan izazvao veliku pažnju, a u pitanju je torta sa natpisom: „Žena, majka, kraljica“.

- Hvala najdraži moji. Volim vas najviše na svetu - napisala je oduševljeno pevačica u opisu fotke sa prelepim znakom pažnje.

Objava Dragane Marković
Objava Dragane Markovićfoto: Printscreen/Instagram/draganamirkovic

„Sve si zaslužila“, „Divni su“, „Ovo je prelepo“, „Čestitamo praznik“,samo su neki od komentara ispod ove objave koja je izazvala veliki broj lajkova.

Podsećamo, nakon tragičnih događaja u Srbiji, Dragana je prekinula turneju u Australiji na kojoj je oborila sve rekorde posećenosti u ovoj dalekoj zemlji.

Deca iznenadila Draganu Marković
Deca iznenadila Draganu Markovićfoto: Printscreen/Instagram/draganamirkovic

- Duboko sam potresena ovom tragedijom. Nemam snage da pevam i zabavljam moju publiku ovde na petom kontinentu, a znam da je moja zemlja i moj narod u šoku i suzama. Sad nije vreme za pesmu - rekla je ona uoči nemilih događaja.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.