INTERNACIONALNA JELA PO RECEPTURI VRHUNSKOG KUVARA RAŠE VLAČIĆA:Ne propustite 4.edukativnu nedelju "Majki i snajki"
Foto: Promo

nova epizoda

INTERNACIONALNA JELA PO RECEPTURI VRHUNSKOG KUVARA RAŠE VLAČIĆA:Ne propustite 4.edukativnu nedelju "Majki i snajki"

Majka Miljana i snajka Tanja će se uz Rašinu pomoć oprobati u pripremi gratina sa spanaćem i šparglom, a sin Dejan će oceniti čije jelo mu se više dopaloE

Objavljeno:

Danas počinje četvrta edukativna nedelja u kulinarskom šou-programu "Majke i snajke" u kojoj će uz pomoć vrhunskog kuvara Raše Vlačića takmičarke pripremati jela iz zemalja širom sveta.

Ove nedelje pripremaće se jela iz Nemačke, Izraela, Finske, Češke i Irana. Ono što ovu, kao i prethodne tri nedelje razlikuje jeste to što nema ispadanja, a tim koji se najbolje pokaže u polufinalu će dobiti dodatno vreme za nabavku.

Svoje kulinarske veštine u pripremi specijaliteta internacionalne kuhinje privi će ove nedelje pokazati Đorđevići iz Beograda, a spremiće jelo poreklom iz Nemačke. Majka Miljana i snajka Tanja će se uz Rašinu pomoć oprobati u pripremi gratina sa spanaćem i šparglom, a sin Dejan će oceniti čije jelo mu se više dopalo.

1 / 4 Foto: Promo

Kako su se njih dve snašle u pripremi ovog specijaliteta i da li je Raša zadovoljan njihovim kulinarskim umećem saznajte danas u 18 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.