VODITELJKA PINKA TRAŽILA DA UKLONI KLIP! Fanovi besni, Nataša hitno reagovala!
Voditeljka, Foto: prentscreen/instagram/natasa.savija

EVO O ČEMU SE RADI

VODITELJKA PINKA TRAŽILA DA UKLONI KLIP! Fanovi besni, Nataša hitno reagovala!

Burne reakcije na Instagramu

Objavljeno:

Rialiti zvezda i manekenka Nataša Šavija na svom profilu na "Instagramu" podelila je snimak na kom se vidi kako se Stefan Karić ophodio prema devojkama sa kojima je bio u vezama dok je bio u rijalitiju "Zadruga".

Među devojkama koje su na tim klipovima je i Ivana Šopić. Upravo je bivša zadrugarka i sadašnja voditeljka "Pinka" tražila da Nataša ukloni jedan od tih klipova.

– Aj skloni klip! - glasio je Ivanin komentar.

Interesantno je da je Šavija kasnije pomenuti klip i uklonila, ali pre nego što ga je uklonila, Ivana je dobila više od 150 negativnih komentara zbog toga što je tražila od Nataše da sporni klip skine sa svog profila.

– Ko si ti da joj kažeš da skloni klip? Sram te bilo, umesto da podržavaš unakaženu devojku, ti tražiš brisanje klipa? Tvoj "divni džentlmen, divan momak, tatin sin" je jedna agresivna osoba, čije su pretnje, ispade, psovke i svašta nešto, svi imali prilike da vide - glasio je jedan od mnogobrojnih negativnih komentara na račun Ivaninog zahteva Šaviji.

Riajliti zvezda i manekenka Nataša Šavija na svom profilu na 'Instagramu' podelila je snimak na kom se vidi kako se Stefan Karić ophodio prema devojkama sa kojima je bio u vezama dok je bio u rijalitiju 'Zadruga'.
Riajliti zvezda i manekenka Nataša Šavija na svom profilu na "Instagramu" podelila je snimak na kom se vidi kako se Stefan Karić ophodio prema devojkama sa kojima je bio u vezama dok je bio u rijalitiju "Zadruga".foto: prentscreen/youtube/HYPE TV

Inače, na spornom klipu, pre nego što ga je Nataša videla, njeni pratioci su mogli da vide kako se Stefan ophodio ne samo prema Ivani, već i prema Ivi Grgurić i Jovani Ljubisavljević. Mnnogo je žena koje podržavaju u ovoj borbi u kojoj želi da dokaže da je bila žrtva nasilja.

Među devojkama koje su na tim klipovima je i Ivana Šopić. Upravo je bivša zadrugarka i sadašnja voditeljka 'Pinka' tražila da Nataša ukloni jedan od tih klipova.
Među devojkama koje su na tim klipovima je i Ivana Šopić. Upravo je bivša zadrugarka i sadašnja voditeljka "Pinka" tražila da Nataša ukloni jedan od tih klipova.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Velika podrska za tebe Nataša, ne ćuti u ime svih zena koje prolaze kroz isto! Nijedna od nas nije bezbedna dok nismo SVE BEZBEDNE - dobila je Nataša veliku podršku žena koje je prate na "Instagramu".

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.