KOMŠIJE ČUJU OVE ZVUKOVE IZ STANA MIODRAGA RADONJIĆA: Kažu da to radi BAŠ ČESTO
Miodrag Radonjić, Foto: Kurir televizija

zanimljivo

KOMŠIJE ČUJU OVE ZVUKOVE IZ STANA MIODRAGA RADONJIĆA: Kažu da to radi BAŠ ČESTO

U blizini smo sreli i dve tinejdžerke koje su čule našu priču sa prodavačicom, pa su poželele da kažu nešto o popularnom komšiji

Objavljeno:

Miodrag Radonjić jedan je u plejadi mlađe generacije glumaca koji se istakao, zbog čega su mediji odlučili da posete njegov komšiluk. Čini se da mu je uloga Baće iz “Južnog vetra” obeležila dosadašnju karijeru, a i susedi ga često tako oslove.

- Ne ljuti se on kada mu doviknem: Gde si Baćko? Javi se uvek uljudno i stalno je sa nekim blagim osmehom na licu pa mi deluje da dobar čovek, onako na prvi pogled, kaže stariji gospodin kojeg su sreli na klupici ispred zgrade u kojoj živi Miodrag.

- Viđam ga često sa suprugom i sinom. Još dok je bio beba njihov naslednik, on ga je stalno nosio u onom čudu što se stavi oko vrata pa dete visi (prim.aut kengur ili nosiljka). Vidi se da je posvećen iako često juri sa snimanja na snimanje, kaže ovaj gospodin.

1 / 3 Foto: Zorana Jevtić

U obližnjoj prodavnici Radonjića takođe zovu Baća.

- Vi ne shvatate koliko je taj čovek popularan iako ga nema toliko u medijima. Zašto ne radite više intervjua sa njima?, pita prodavačica malo prekorno, pa nastavlja:

- Deca ga saleću na ulici svako malo. Nema dana da ga nisam videla, a da neko nije tražio da se fotografišu zajedno. Ima tu pored osnovna škola, kada prođe pored i ako je slučajno tada odmor, pa to je vrištanje devojčica. Pristojan je i svim izađe u susret, ali nije jednostavno kada ste poznati. Ima nepristojnih ljudi pa vam zagledaju u korpu šta ste kupili, pa vas zapitkuju i pričaju kao da imate vremena o tome da pričate, ali on to dobro podnosi.

Komšije progovorile o Miodragu Radonjiću

U blizini su sreli i dve tinejdžerke koje su čule priču sa prodavačicom, pa su poželele da kažu nešto o popularnom komšiji.

1 / 2 Foto: Vladimir Šporčić

- Najviše volimo njega i Bikovića. Možda je Miloš lepši i simpatičniji, ali Baća je kralj. Gledamo i Milana Marića ali je on nekako mnogo ozbiljan, kao neki čovek dok je Radonjić više opušten. Kulijana, tako mi kažemo u školi. Viđamo ga se ženom i detetom, ne ponaša se on kao zvezda nego potpuno normalno. Pije kafu tu u kraju, jednom smo ga videli sa glumicom Ninom Janković i mislim da je tu bila njena porodica, kažu njih dve ozareno.

Jedna komšinica je otkrila kako Radonjića viđa i na obližnjoj pijaci sa spiskom u ruci namirnica koje treba da kupi.

Komšije iz zgrade u kojoj živi Miodrag kažu da bi trebalo da se okuša i kao pevač.

- Što da ne, pa evo i Ivan Bosiljčić i Rade Šerbedžija imaju svoje večeri. Ne znam da li se spremao za ulogu ili šta, ali letos sam ga čula kako peva u stanu. Bilo je lepo vreme pa su prozori otvoreni. Znate kako je muzikalan. Ja sam uživala, a i svi oni koji su ga čuli.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.