SVE OČI SU BILE UPRTE U NJU! Dragana Kosjerina ODUVALA STAJLINGOM, a o PORUCI koju je POSLALA Evropi će se PRIČATI
Dragana Kosjerina, Foto: Milos Tesic/ATAImages

LEPOTICA

SVE OČI SU BILE UPRTE U NJU! Dragana Kosjerina ODUVALA STAJLINGOM, a o PORUCI koju je POSLALA Evropi će se PRIČATI

Naime, kao i svake godine u program su se uključivali predstavnici stručnog žirija iz svih zemalja učesnica, a Kosjerina je pročitala odluku našeg stručnog žirija

Objavljeno:

Nakon što su se sinoć na Evroviziji 2023 predstavile sve zemlje, usledilo je zbiranje glasova, a iz Beograda se uključila voditeljka Dragana Kosjerina i Evropi saopštila kako je Srbija glasala.

Naime, kao i svake godine u program su se uključivali predstavnici stručnog žirija iz svih zemalja učesnica, a Kosjerina je pročitala odluku našeg stručnog žirija.

Lepa RTS-ova voditeljka i ovo godine oduševila je svojim svedenim stajlingom, ali i jakom porukom koju je poslal čitavoj Evropi.

Lepa RTS-ova voditeljka i ovo godine oduševila je svojim svedenim stajlingom, ali i jakom porukom koju je poslal čitavoj Evropi
Lepa RTS-ova voditeljka i ovo godine oduševila je svojim svedenim stajlingom, ali i jakom porukom koju je poslal čitavoj Evropifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana je obukla belu košulju, dok je oko struka imala crni kožni steznik na pertlanje, a njena lepota i neiozstavljivi osmeh dodatno je "začinio" stajling.

Stajling Dragane Kosjerine na sinoćnoj Evroviziji
Stajling Dragane Kosjerine na sinoćnoj Evrovizijifoto: RTS printscreen

- Dobro veče Evropo, večeras šaljemo najvažniju poruku za sve vas. Treba nam mir u svetu, podrška i tolerancija. Rat nikad više, sve što nam treba je ljubav - poručila je Dragana iz Beograda.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.