SMEH I SUZE U EMISIJI "dIVAN SHOW"! Goca, Sandra i Deki o najtežim, ali i najlepšim momentima u životu!
Divan show, Foto: Kurir

KURIR TV

SMEH I SUZE U EMISIJI "dIVAN SHOW"! Goca, Sandra i Deki o najtežim, ali i najlepšim momentima u životu!

Sve ovo, ali i još mnogo više, očekuje vas ako budete bili uz kanal Kurir televizije danas u 15 časova, ili u repriznom terminu, u nedelju od 21.30 časova.

Objavljeno:

DIvan show“ postao je sinonim za dobru zabavu, a gosti iz nedelje u nedelju kod autora i domaćina ove emisije, Ivana Gajića pričaju zanimljive, nikad isrpičane priče, super se zabavljaju i što je najbitnije gledaocima prirede dva sata kvalitetnog sadržaja.

Tako će biti i ove subote, kada će novinar i voditelj Ivan Gajić ugostiti Gocu Tržan, Sandru Rešić i Dejana Milićevića.

Mlada pevačica se osvrnula na period pre medijske popularnosti, kako je živela sa majkom, a dotakla se i podstanarskog života. Sandra je sve u studiju iznenadila kada je u rubrici "ili ili" odabrala ponednika "Zadruge" koji je po njenom mišljenju najzasluženije došao do prvog mesta. Dotakli smo se i njene nesuđene profesije, novinarstva, pa je Sandra tako iskoristila priliku da intervjuiše voditelja, ali i da emisiju najavi na italijanskom jeziku.

I sa Gocom smo se vratili u rane devedesete godine, vreme velikog uspeha grupe "Tap 011", ali i nemaštine pa se tako pevačica prisetila tadašnjeg, teškog načina života. Otvoreno je pričala i o prvom braku i ljubavi sa Rašom Novakovićem. Goca je otkrila i kako se na nastupima obračunava sa nasrtljivim i bezobraznim gostima. Pokazala je i zavidno umeće u šminkanju, pa je tako voditelja emisije dodatno sredila šminkom.

Deki Milićević, iza koga je dugogodišnji rad otkrio je koja je pevačica po njegovom mišljenju neiskorišćeni potencijal kada su vizuelni momenti u pitanju i sa kim ima dosta da se radi. Za sve bitne momente ističe da se konsultuje sa svojim numerologom, a otkrio je i zašto isključivo sarađuje sa ženama, dok sa muškarcima odbija poslove. Dejan je ispričao i šta je bio u prethodnom životu, ali i od čega mu se diže kosa na glavi kada su fotografije i spotovi u pitanju.

Milica Stanimirović, urednica Espreso portala svojom kolumnom, ali i anketama je dodatno začinila emisiju, baš kao i Maša Kostić koja je svog sagovornika stavila na teške muke u svom izazovu.

Sve ovo, ali i još mnogo više, očekuje vas ako budete bili uz kanal Kurir televizije danas u 15 časova, ili u repriznom terminu, u nedelju od 21.30 časova.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.