PAMTIMO JE KAO RISKU IZ SREĆNIH LJUDI, A MALO KO ZNA KAKO JE IZGLEDALA U MLADOSTI: Njena OTMENOST ostavlja BEZ DAHA
Radmila Savićević, Foto: prentscreen/youtube/Besni Gejmer Vlog

sećanje

PAMTIMO JE KAO RISKU IZ SREĆNIH LJUDI, A MALO KO ZNA KAKO JE IZGLEDALA U MLADOSTI: Njena OTMENOST ostavlja BEZ DAHA

Publika ju je obožavala

Objavljeno: 11:49h

Radmila Savićević godinama je zasmejavala celu bivšu Jugoslaviju svojim legendarnim ulogama, a većina je najbolje pamti kao baba Risku iz serije „Srećni ljudi“.

Čuvena glumica iz Kruševca koja se pre braka sa glumcem Božidarom Savićevićem prezivala Milenković, a bila je i ostala jedna od omiljenih glumica na prostorima bivše Jugoslavije.

Do te pozicije dovela ju je uloga u seriji "Srećni ljudi", ali i brojne kultne uloge u serijama i filmovima "Kamiondžije", "Paja i Jare", "Bolji život", "Pozorište u kući".

Sigurni smo da se stalno prisećate njenih legendarnih glumačkih ostvarenja, a sada imamo priliku da vidimo i kako je Radmila izgledala u mladosti kada je plenila lepotom i mnogima ostavljala utisak poput prave dive.

Njene replike koje je izgovorila glumeći Ristanu Risku Golubović, prepričavaju se decenijama nakon što premijera filmova i serija u kojima je igrala neponovljiva Radmila.

Podsetimo, Radmila Savićević preminula je 8. novembra 2001. godine u 75. godini života. Sahranjena je četiri dana nakon toga u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.