RAZVOD MU NIJE POKVARIO PLANOVE: Ljuba spremio Hani predivno rođendansko iznenađenje! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

divan gest

RAZVOD MU NIJE POKVARIO PLANOVE: Ljuba spremio Hani predivno rođendansko iznenađenje! (FOTO)

Hana, ćerka pevačice Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića, sutra puni deset godina, a rođendan već danima slavi u Diznilendu
Objavljeno:

Kako je ovo prvi rođendan od razvoda njene majke od Ljube Jovanovića, za koga je bila vezana, on joj uveliko sprema iznenađenje po povratku u Srbiju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako saznajemo, Jovanović je Hani obećao poklon koji je ona poželela i to se neće promeniti bez obzira na to što više ne živi sa njima.

foto: Damir Dervišagić

- Osim što je spremio ono što je Natašina ćerka tražila od njega dok još nije bilo ni nagoveštaja razvoda, Ljuba joj sprema još jedan poklon kao iznenađenje. Ljuba i Hana su bili veoma vezani svih ovih godina, Ljuba je sa pevačicinom naslednicom provodio dosta vremena. On ne želi da ona oseti ovu promenu naglo, zato je pitao Natašu da li može da Hani preda poklon kada se vrate u Srbiju, što je ona odobrila - kaže izvor blizak bivšim supružnicima.

- Kako ni Nataša ne želi da Hana pati, i ona smatra da Ljuba i njena ćerka ne treba da prekinu svaki kontakt, bez obzira na njen i Jovanovićev odnos. Ljuba je ovih dana preokupiran poslom, ali je uspeo da nađe ono što je Hana poželela, dok će ovih dana sa još nekoliko sitnica upotpuniti iznenađenje. S druge strane, Hana se raduje što će posle više od desetak dana videti Ljubu, za koga se mnogo vezala i koji joj je bio kao drug - dodaje izvor i otkriva da je prvobitni plan bio da za rođendan slavljenica ode u Diznilend sa mamom i Ljubom.

Međutim, kako je svađa pevačice i bivšeg rukometaša prerasla u razvod, u Pariz je sa njih dve otišla dadilja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.