SEĆATE SE VELJKOVE KSENIJE? Ludo su se voleli, raskinuli, a ona je sada PROMENILA SVOJ LIČNI OPIS! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/bujisicksenija

sada liči na anu!

SEĆATE SE VELJKOVE KSENIJE? Ludo su se voleli, raskinuli, a ona je sada PROMENILA SVOJ LIČNI OPIS! (FOTO)

Voditeljka Ksenija Bujišić i sin najveće balkanske zvezde Veljko Ražnatović dva meseca su bili u vezi, a onda su naglo odlučili da je prekinu
Objavljeno:

Ksenija i Veljko raskinuli su u oktobru svoju dva meseca dugu romansu, a kako se tada spekulisalo, razlog za raskid bila je preterana razdvojenost između njih dvoje s obzirom da Ražnatović živi i studira u Banjaluci, dok je Ksenija stalno imala obaveze u rodnom Beogradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Takođe, mediji su prenosili i da je provokativna fotografija Ksenije i fudbalera Stefana Mihajlovića uticala na Veljkovu odluku da stavi tačku na vezu sa voditeljkom.

foto: prentscreen/instagram

- Fotografija na kojoj je Stefan nag dok Ksenija na sebi ima samo ogrtač sa perjem potpuno je šokirala Veljka. Ne samo da joj nije oprostio gotovo erotske scene iz jednog muzičkog spota, koje mu je ona pravdala rečima da je to posao modela, već mu je veza sa Stefanom dodatno bila gnusna - izjavio je tada izvor lista Alo.

foto: Printscreen/Instagram/mrs.raznatovicksenija

Ipak, Veljko je na kraju uspeo da poreboli voditeljku i sreću je pronašao kraj manekenke Ane Cakić, ali i ta veza je nažalost kratko trajala.

Ksenija je, koliko znamo, do dana današnjeg ostala solo, ali je u međuvremenu poradila na promeni svog imidža.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.