Na godišnjicu Jelenine SMRTI počinje snimanje! Marjanovići u RIJALITIJU!
Foto: Dragan Kadić

Ekskluzivno

Na godišnjicu Jelenine SMRTI počinje snimanje! Marjanovići u RIJALITIJU!

Produkcijska kuća iz regiona planira da snimi rijaliti o životu Zorana Marjanovića godinu dana nakon smrti njegove žene Jelene
Objavljeno: 09:36h

Projekat bi trebalo da startuje za dve nedelje, tačnije 2. aprila, na dan kad je pevačica svirepo ubijena na nasipu u Borči.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nerazjašnjeno ubistvo ove pevačice i dalje veoma intrigira javnost, zbog čega je produkcijska kuća iz regiona odlučila da snimi rijaliti program o njenoj porodici - suprugu Zoranu, ćerki Jani, svekrvi Zorici, svekru Vladimiru i deveru Milošu. To ne bi bio klasičan šou jer je život ovih ljudi nakon tragedije postao veoma težak i pod lupom je javnosti. Mnogi su upirali prstom u Marjanoviće i cilj ovog rijalitija je da se narodu pokaže kako oni žive sa svojim bolom i teretom, koji nose već 12 meseci - priča dobro obavešteni izvor.

foto: Damir Dervišagić

On objašnjava kako su planirali da se rijaliti emituje.

- Zamišljeno je da svaka epizoda traje 45 minuta. Producenti su već kontaktirali s Marjanovićem i ubeđuju ga da u programu učestvuju svi članovi porodice. Očekuju da će tu biti suza, emotivnih trenutaka, dok će poseban segment biti posvećen Zoranu i njegovom odnosu sa ćerkom, komšijama i prijateljima, ali i pevačima s kojima sarađuje. Producenti su spremni da im plate oko 50.000 evra za mesec dana, a rijaliti bi trajao minimum tri meseca - završava izvor.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.