BURNE REAKCIJE NARODA ZBOG ČOLIĆEVOG KONCERTA NA DAN ŽALOSTI: Koleginica stala u ZAŠTITU
Zdravko Čolić, Foto: ATA IMAGES

detalji

BURNE REAKCIJE NARODA ZBOG ČOLIĆEVOG KONCERTA NA DAN ŽALOSTI: Koleginica stala u ZAŠTITU

Čolić se još uvek nije zvanično oglasio

Objavljeno:

Zdravko Čolić održao je dugo najavljivani koncert u Oslu 6. maja, a na društvenim mrežama javnost ga je osudila jer nije napravio korak kao i sve njegove kolege usled dana žalosti i otkazao nastup.

Iako se pevač o ovome nije zvanično oglasio, polemika na Tviteru privukla je veliku pažnju i njegovih kolega, pa ga je Seka Aleksić branila.

Masakr u školi na Vračaru duboko je potresao Srbiju, ali i čitav region, a već sutradan desio se novi u Mladenovcu. Zbog toga su gotovo svi pevači otkazali svoje nastupe, čak i one van granica Srbije, te se Čolić našao na stubu srama zbog situacije usled stravičnih ubistava.

Zdravko je navodno pevao pred punom dvoranom u Oslu tokom trodnevne žalosti, čime nije prekršio ništa, ali mu iz moralnih razloga zameraju ovaj potez.

- "Koncert na dan žalosti", "Eto vam 'veliki' Čola, "Bruka i sramota"... - bili su neki od komentara, a onda se oglasila Aleksićeva.

- Ne bih upšte zalazila u razloge. Nebitno odakle je neko, gde živi i šta radi. Ovde morate da shvatite da je i do organizatora, a ne samo do Zdravka. Mene su pitali da li dolazim, i moja volja je bila slobodna da ne želim, klub je svakako radio. Sigurna sam da je Zdravku bilo teško - poručila je Aleksićeva na Tviteru.

Aleksićeva je stala u zaštitu pevača
Aleksićeva je stala u zaštitu pevačafoto: prentscreen / twitter /Seka Aleksic

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.