PORUKA PODRŠKE NA OTVARANJU EVROVIZIJE POVODOM TRAGEDIJE KOJA SE DOGODILA U NAŠOJ ZEMLJI
Luke Black, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

potresno

PORUKA PODRŠKE NA OTVARANJU EVROVIZIJE POVODOM TRAGEDIJE KOJA SE DOGODILA U NAŠOJ ZEMLJI

Ceo svet potresen je krvavim pirim maloletnika u osnovnoj školi na Vračaru

Objavljeno: 17:59h

Predstavnik Srbije na ovogodišnjem takmičenju za "Evroviziju", Luke Black, poslao snažnu poruku podrške na otvaranju povodom tragedije koja se dogodila u našoj zemlji.

Naime, Luke je imao crnu mašnicu na košulji, dok je ostatak njegove ekipe nosio crna odela.

Na taj način su poslali snažnu poruku da su uz Srbiju koju je zadesila tragedija.

Predstavnik Srbije na ovogodišnjem takmičenju za 'Evroviziju', Luke Black, poslao snažnu poruku podrške na otvaranju povodom tragedije koja se dogodila u našoj zemlji
Predstavnik Srbije na ovogodišnjem takmičenju za "Evroviziju", Luke Black, poslao snažnu poruku podrške na otvaranju povodom tragedije koja se dogodila u našoj zemljifoto: prentscreen/instagram/lukeblackmusic

Podsetimo, jeziv masakr koji je Beograd zavio u crno nakon ubistva osmoro đaka i čuvara u OŠ "Vladislav Ribnikar" koje je izvršio maloletni učenik škole duboko je uznemirio i ovogodišnjeg predstavnika Srbije na "Evroviziji", Luku Ivanovića, koji se u javnosti predstavlja kao Luke Black.

- Voleo bih da spomenem strašan događaj koji se desio u Srbiji, u osnovnoj školi. Desila se velika tragedija, kakvu nikad dosad u Srbiji nismo imali, ja mislim - istakao je Luke Black u Liverpulu.

'Naše misli su sa žrtvama napada u Beogradu, njihovim porodicama i bližnjima. Počivajte u miru'
"Naše misli su sa žrtvama napada u Beogradu, njihovim porodicama i bližnjima. Počivajte u miru"foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Oprostite mi što ne mogu da budem srećan i razdragan, kakav sam obično, ali dogodila se užasna tragedija i moje misli su sa žrtvama, njihovim porodicama, onima koji su ih voleli - dodao je Luke Black u intervjuu između proba na takmičenju, koje se sledeće nedelje održava u Velikoj Britaniji.

On se potom oglasio i na društvenim mrežama istim povodom.

- Naše misli su sa žrtvama napada u Beogradu, njihovim porodicama i bližnjima. Počivajte u miru - stoji u objavi na Instagram profilu pevača.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.