ZAŠTO SE NAŠA PEVAČICA KRIJE U VIKENDICI U ČENEJU? Zatvara se u kuću, komšije progovorile
Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

evo o čemu se radi

ZAŠTO SE NAŠA PEVAČICA KRIJE U VIKENDICI U ČENEJU? Zatvara se u kuću, komšije progovorile

Meštani su izneli mnoge detalje

Objavljeno:

Muzička zvezda Nataša Bekvalac poseduje velelepno imanje u Čeneju, u blizini Novog Sada. Natašino imanje prostire se na 3.500 kvadratnih metara, a samo kuća ima 400.

Pričalo se da je u nju uložila 200.000 evra. Sagradila je i bazen, ali je ovom zdanju teško prići. Poznato je da iznajmljuje svoj salaš za privatne proslave, te da joj je to dodatni izvor prihoda. Bekvalčeva neretko tu boravi kada želi da se skloni od gradske gužve i buke, sa ćerkama Katjom i Hanom, te uživa u pravom raju.

- Slabo je viđam ovde u centru. Dođe u Čenej i zatvori se u kuću. Pretpostavljam da se ovde skloni, da odmori od sve te slave, sjaja i pompe koja je stalno oko nje. Krije se od svih u selu, verovatno joj je muka od pitanja i fotkanja - kaže jedna fina starija gospođa, dok se njena drugarica Mira nadovezuje:

- Mnogo joj je lepa starija ćerka Hana, kao anđeo je. Nadam se samo da neće i ona da se podvrgne operacijama i plastici kao pojedine ćerke poznatih. Retkost je danas da vidite tako lepu prirodnu devojku. Ovu mlađu retko viđamo jer je uglavnom Nataša nosi.

A zatim su ljudi otkrili kakva je Bekvalčeva kao mušterija:

- Veoma je ljubazna, a uživo je još bolja riba nego na Instagramu i u medijima. Iako je starija od mene 20 godina, bolje izgleda od pola mojih vršnjakinja. Zaljubljen sam u njene oči i osmeh - kaže jedan fin mladić koji radi kao prodavac u trgovini.

Komšinica Sandra je ispričala je da se svi okreću za Bekvalčevom i njenom sestrom Kristinom kada šetaju gradom.

- Njih dve su hodajuća bomba. Volim stil obe i ugledam se na njih. Nije me sramota da kažem da je Nataša moj idol i da je zaista obožavam - kaže ona, a konobar iz obližnjeg kafića nam je otkrio da Nataša nema kompleks da preko dana ide bez šminke:

- Prirodno lepa žena, može i džak da obuče i da joj stoji kao milion dolara. Kod nas dolazi bez šminke, u totalno opuštenoj varijanti i krasi je samo osmeh koji ne skida. Našaliću se pa ću reći i da je gotivim jer je široke ruke pa ostavi dobar bakšiš.

Da se u ulozi biznismenke dobro snalazi, potvrdila je i jedna devojka koja je nedavno proslavila devojačko veče na Natašinom imanju koje je iznajmila na dan.

- To je zaista bio dan za pamćenje, predobro smo se proveli. Nataša ne pregovara o tome nego njen tim - ističe buduća mlada. Bekvalčevo imanje u Čeneju je ograđeno zelenom ogradom, te su joj prve komšije tek na nekoliko stotina metara.

U blizini imanja bio je i stariji par, koji se ipak osvrnuo na kritike pevačice.

- Velika je ona zvezda, ali ukanalila se tim brojnim brakovima. Ne znam šta joj je to bilo potrebno, mi u selu smo staromodni i ne gledamo savremeno na to - priča gospodin, a njegova supruga dodaje:

- Slažem se, pritom ima žensku decu. Mislim da to nije baš najbolji primer kako da se udaju.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.