NATAŠA ŠAVIJA ODGOVORILA KARIĆEVOM ADVOKATU: Tvrdi da poseduje sledeće DOKAZE
Nataša Šavija, Foto: Jelena Vučetić

jasan odgovor

NATAŠA ŠAVIJA ODGOVORILA KARIĆEVOM ADVOKATU: Tvrdi da poseduje sledeće DOKAZE

Karićev advokat govorio je o Natašinim povredama

Objavljeno: 14:48h

Stefana Karića optužila je starleta Nataša Šavija da ju je mučki pretukao, a on se juče prijavio u policiji u Sremskoj Mitrovici nakon tri dana.

Karić će biti izveden pred tužiocem, a određeno mu je zatvorsko zadržavanje od 48 sati.

Prvo se oglasio Stefanov advokat i govorio je o povredama koje je je njegov klijent naneo Šaviji, a potom se i ona oglasila.

Bivšeg zadrugara Stefana Karića optužila je starleta Nataša Šavija da ju je pretukao, a on se nakon tri dana, prijavio u policiji u Sremskoj Mitrovici.
Bivšeg zadrugara Stefana Karića optužila je starleta Nataša Šavija da ju je pretukao, a on se nakon tri dana, prijavio u policiji u Sremskoj Mitrovici.foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

"Iako je potvrđeno da se radi o teškim telesnim povredama, Nataša više izgleda strašno zbog modrih podliva nego što zapravo jeste. Pošto neće biti veštačenja, tražio sam da vidim lekarski izveštaj u kom piše da je Šavijino stanje bilo na granici između lakih i teških telesnih povreda", rekao je Karićev advokat za "Informer", a na njegovu izjavu oglasila se i Nataša.

"Da li je prelom jagodične kosti ‘nešto između‘? Kao i još par dijagnoza. Evo prosudite sami, a moji advokati i ja imamo sve crno na belo od izveštaja. Razumem gospodina Karadarevića da brani svog klijenta na sve moguće načine... Ne mogu još uvek detaljnije da pričam, ali sve će se obelodaniti kad dođe vreme za to. Sve dokaze dostavićemo tužilaštvu koje vodi postupak", rekla je Nataša za "Kurir".

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.