ANA NIKOLIĆ OGORČENA ZBOG TRENUTNE SITUACIJE U ZEMLJI: Nakon komentara usledile BURNE REAKCIJE ljudi
Ana Nikolić, Foto: Stefan Stojanović

o ovome je reč

ANA NIKOLIĆ OGORČENA ZBOG TRENUTNE SITUACIJE U ZEMLJI: Nakon komentara usledile BURNE REAKCIJE ljudi

Pevačica je iznela svoje mišljenje

Objavljeno:

Serija monstruoznih zločina u roku od 48 sati u Srbiji uznemirila sve građane, a tragične vesti su odjeknule i u svetskim medijima, te su mnogi podelili tugu zbog žrtava.

I dok javnost ne prestaje da polemiše o uzrocima, posledicama i eventualnim merama kojima se ovakvi događaji u budućnosti mogu sprečiti, svoj stav na aktuelne teme iznela je i pevačica Ana Nikolić.

Ona je na svom Instagramu poslala potresnu poruku, i izjavila sučešće porodicama koje su zadesile tragedije, međutim, njena objava nije naišla na pozitivne komentare javnog mnjenja.

- Da li smo mi normalni, koliko nismo normalni kada nam je postalo normalno sve što nije normalno? Svakog jutra čitam o ubistvu još jedne žene... I to je postalo tako normalno. E to vodi ka ovakvim strašnim događajima nažalost. Sve počinje baš tu, u porodici... Žene ne smeju da prijave nasilje? Zašto?! Jer strahuju za svoj život. Nešto je trulo u državi Danskoj.

Ko je lud da trpi nasilje ako zna da će zasigurno biti zaštićen, posle prijavljivanja nasilja. Prosečna srpska žena zna da će sledeći put u najboljem slučaju dobiti još veće batine zbog ove "greške" - smelosti da prijavi policiji da je muž zlostavlja. Moramo krenuti od porodice. Kako jedno dete od 12-13 godina uopšte ima kontakt sa bilo kakvim oružjem? Nije ga učila moja pokojna baba, već njegovi roditelji. Ovde leži koren problema.

Dotakli smo dno kao društvo. Pretužna sam i besna. Moje iskreno saučešće roditeljima nastradale dečice - napisala je Ana Nikolić uz emotikon slomljenog srca.

Ipak, ova Anina objava nije naišla na dobre reakcije korisnika društvenih mreža, te su usledili oprečni komentari ispod objave, koji su se ticali njenog javnog istupanja i primera koji daje mladima.

"Draga Ana, šta mladi ljudi od tvojih javnih pojavljivanja mogu da nauče?", "Ti nemaš apsolutno pravo glasa, nikada, ni na jednu temu. Tačka.", "Prestani", "Svi znaju da osuđuju, a ne vide sebe", samo su neki od komentara ogorčene javnosti, koji su se nizali ispod saopštenja pevačice.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.