ISPLIVALI DETALJI ŠTA SE DEŠAVALO NA SVADBI NA KOJOJ JE ŠAVIJA PRETUČENA: Stefan Karić osumnjičen, OVO su detalji
Nataša Šavija, Foto: Printscreen/ Instagram/ Nataša Šavija

BRUTALNO NASILJE

ISPLIVALI DETALJI ŠTA SE DEŠAVALO NA SVADBI NA KOJOJ JE ŠAVIJA PRETUČENA: Stefan Karić osumnjičen, OVO su detalji

Ovo je prethodilo incidentu

Objavljeno:

Starletu Natašu Šaviju, kako ona tvrdi, je pretukao bivši učesnik "Zadruge", Stefan Karić, a do incidenta je navodno došlo zbog ljubomore.

Stefan i Šavija su navodno, već neko vreme bili u neobaveznoj vezi, i do sukoba je, kako navodi izvor za Kurir došlo zbog ljubomore. Stefan je navodno bio pod dejstvom alkohola, i razbesnelo ga je kada je video da se Nataša dopisuje sa nekim. Kako je odbila da mu kaže sa kim se dopisuje, on joj je navodno oteo telefon iz ruke i bacio ga na pod.

Iako se slavlje nije prekidalo zbog ove situacije, starleta je besno otrčala u deo sale gde se nalaze toaleti, gde je došlo i do fizičkog napada, koje je rezultiralo povredama, koje je i sama Nataša javno pokazala na Instagramu.

Povrede koje je Stefan navodno naneo Nataši
Povrede koje je Stefan navodno naneo Natašifoto: Privatna arhiva

Stefan Karić je nestao nakon svega što se izdešavalo, a njegov advokat Goran Karadarević oglasio se za medije i istakao da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa njim.

- Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije - rekao je Karićev advokat za medije.

Podsetimo, Nataša Šavija oglasila se sinoć za Espreso, te prokomentarisala navode da će se Stefan tokom današnjeg dana javiti policiji u pratnji svog advokata, detaljnije pogledajte OVDE.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.