SVI ZNAMO 20 GODINA MLAĐU ŽENU MILOŠA BOJANIĆA, A ZA OVO NIKO NIJE ZNAO: Ćutalo se dugo o JEDNOM SKANDALU
Miloš Bojanić, Foto: Dragan Kadić

VRLO ZANIMLJIVO

SVI ZNAMO 20 GODINA MLAĐU ŽENU MILOŠA BOJANIĆA, A ZA OVO NIKO NIJE ZNAO: Ćutalo se dugo o JEDNOM SKANDALU

Miloš je bio je deo "Zadruge 3", a neposredno pred ulazak u rijaliti priznao je da je svojevremeno u Americi prevario svoju prvu suprugu sa takođe dvadeset godina mlađom ženom

Objavljeno:

Pevač narodne muzike Miloš Bojanić, pored uspešne muzičke karijere i učešća u rijaliti programima, ima i buran ljubavni život.

Naime, on privatni život krije daleko od čiju javnosti, pa tako se ni sa svojom suprugom gotovo nikada ne eksponira u javnosti. Ipak, poznato je da je on u braku sa zanosnom crnkom Brankom koja je mlađa od njega 24 godine.

Međutim, o njihovom odnosu dugo se spekulisalo i pričalo da je Bojanić suprugu preoteo svom bratu, o čemu su svi brujali.

- Miloš je imao mnogo žena pre mene, a ja nisam ta koju je preoteo. Nek je Sinanu laka zemlja, on je aludirao na Miloševog rođaka koji živi u Luganu. On je jedan gospodin koji je mnogo pomogao Sinanu u karijeri. Te priče koje se sada vrte desile su se pre 20-30 godina i nema smisla da se ja petljam u to - rekla je Branka tada.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Miloš je bio je deo "Zadruge 3", a neposredno pred ulazak u rijaliti priznao je da je svojevremeno u Americi prevario svoju prvu suprugu sa takođe dvadeset godina mlađom ženom, pa za medije poručio da će priznati vanbračno dete.

– Ako u Americi ili bilo gde na svetu postoji žena koja ima naše dete, neka se javi! Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete! Ko zna šta je sve bilo pre mnogo godina. Iskreno, ja sam oduvek i želeo treće dete – rekao je pevač, prenosi Pink.rs.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.