ZA NEVEROVATNO SMEŠNU SUMU! Evo koji je bio PRVI POSAO VODITELJA RTS-a, da li je OVO REALNO!?
Stefan Popović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ovo niko nije očekivao

ZA NEVEROVATNO SMEŠNU SUMU! Evo koji je bio PRVI POSAO VODITELJA RTS-a, da li je OVO REALNO!?

Ovo mu je prvi zarađeni novac.

Objavljeno:

Voditelj RTS-a Stefan Popović odrastao je u Australiji. Pošto je danas Dan rada, nas je zanimalo koliko je imao godina kada je počeo da zarađuje prvi novac i šta je tada radio.

– Ja sam delio novine u mom komšiluku. To je bilo 175 kuća. Prvo sam kod kuće morao da sklopim novine, nekada sam imao neku reklamu, neki flajer, i sklopiš sve lepo za 175 kuća. Pozajmiljivao sam kolica od svoje babe, pošto nisam sve mogao da nosim u rukama - rekao je voditelj, pa dodoa.

- I nisam mogao sve odjednom, već sam morao da se vraćam da dopunim kolica i cela ta procedura otkad sam pokupio novine je trajala nekih četiri-pet sati. I za taj posao sam dobijao 7 dolara i 60 centi, australijskih, što je danas nekih 550 dinara - otkrio je Stefan za Espreso i potom istakao da je baš zahvaljujući ovom poslu stekao radne navike.

 Stefan Popović otkrio svoj prvi posao
Stefan Popović otkrio svoj prvi posaofoto: Privatna arhiva

– Zbog toga sam naučio da cenim svaku svoju zaradu i da cenim sve ljude koji se pošteno trude, što rano ustaju, što se muče da bi plaćali račune. Onda sam stekao naviku da je normalno da radim, ali opet da mi novac ne bude motivacija. Već ako radim nešto što ne želim da radim da onda da se posvetim studijama i da ne vreme odredim čime želim da se bavim kada odrastem.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.