NIKOLINA PIŠEK I VIDOJEVA PRVA ŽENA NA SUDU! Voditeljka otkrila KROZ šta PROLAZI, ovo su svi DETALJI
Nikolina Pišek, Foto: Nenad Kostić, Nemanja Pančić

ISKRENA

NIKOLINA PIŠEK I VIDOJEVA PRVA ŽENA NA SUDU! Voditeljka otkrila KROZ šta PROLAZI, ovo su svi DETALJI

"Jednom mi je govorio o nekim razlozima zbog kojih mi brani da uđem u stan, a kasnije je tražio od mene da poštujem neke običaje koje mi on kaže da treba" rekla je Nikolina

Objavljeno: 10:12h

Borba oko imovine i dalje traje, a Nikolina Pišek je sada za hrvatske medije otkrila da je završila i na sudu sa Vidojevom prvom ženom Lanom.

Podsetimo, kako se još ranije navodilo, Vidojev otac Miša Grof, uzeo je ključeve od stana, a kasnije je koristio sve moguće načine da ona ne bi odlazila u stan, o čemu je Nikolina i sada govorila.

- Jednom mi je govorio o nekim razlozima zbog kojih mi brani da uđem u stan, a kasnije je tražio od mene da poštujem neke običaje koje mi on kaže da treba, a to je da se u stan ne ulazi pre 40 dana. Posle sam shvatila da je to sve laž - rekla je Nikolina za 24sata.hr, a u daljem intervjuu navodi da je dobijala napade panike nakon smrti supruga.

Nikolina Pišek na sudu sa Vidojevom prvom ženom
Nikolina Pišek na sudu sa Vidojevom prvom ženomfoto: Damir Dervišagić

Nikolina Pišek na sudu sa Vidojevom prvom ženom

- Posle smrti supruga, imala sam napade panike. Ispostavilo se da sam sada, zbog svih ovih okolnosti, u stvarnom strahu za budućnost svoje ćerke i pokušavam da živim u ovom trenutku. Glupo je ignorisati budućnost, a glupo je i biti blokiran tim strahom i ne predati se životu - kaže Pišek.

Nikolina Pišek
Nikolina Pišekfoto: Damir Dervišagić

S Vidojevom bivšom suprugom Lanom Nikolina takođe vodi tri postupka na sudu.

- Jedan taj predmet presuđen je u moju korist, a drugi je još u procesu - kratko je komentarisala Nikolina ne želeći iznositi previše detalja.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.