SEKA ALEKSIĆ POBESNELA, PA SE HITNO OGLASILA: Ne može da veruje šta se DEŠAVA nakon SAHRANE Saše Vidića
Seka Aleksić, Foto: Tamara Trajković, © ATA Images

besna

SEKA ALEKSIĆ POBESNELA, PA SE HITNO OGLASILA: Ne može da veruje šta se DEŠAVA nakon SAHRANE Saše Vidića

Zaista za svaku osudu.

Objavljeno: 15:28h

Modni kreator i stilista Saša Vidić iznenada je preminuo u ponedeljak, 24. aprila u 52. godini života.

Ova vest ostavila je domaću javnost u šoku, a pevačica Seka Aleksić ne krije da je veoma teško podnela tragičan kraj svog prijatelja.

Vidić je u četvrtak kremiran i sahranjen na Novom groblju, a upravo je Seka jedna od malobrojnih javnih ličnosti koje su došle da isprate Vidića na večni počinak. Pevačica je na groblje stigla među prvima, sa suprugom Veljkom Piljikićem, od glave do pete u crnini.

Seka Aleksić na sahrani Saše Vidića
Seka Aleksić na sahrani Saše Vidićafoto: Tamara Trajković

Seka je čak u kapeli stajala rame uz rame sa Sašinom najužom porodicom, sestrama, bratom i tetkom, a održala je i emotivni govor na sahrani.

Ona se od sahrane nije oglašavala ovim povodom, ali čini se da su joj komentari pojedinaca prekipeli, pa je odlučila da putem Tvitera odgovori svima koji su imali neki komentar na račun njenog pokojnog prijatelja.

- Da li je realno da Sašu Vidića ne ostavljate na miru? Čovek nije živ. Alo, sahranjen je. Da li ste realni da se bavite i dalje time šta je izjavljivao kroz život i objavljujete to…zamerate mu. Stidite se. I da, zabole me šta je ikada rekao bilo šta o meni. Ja sam to oprostila odavno, što se vi brinete za to?! Prestanite da urnišete mrtvog čoveka. Imajte bar malo dostojanstvo i pokažite da ste ljudi - napisala je Seka.

I dok su se jedni pitali ko je Saša Vidić i nastavili da ga prozivaju, bilo je i onih koji su se složili sa Sekom da poznati treba da prestanu da govore o kreatoru u negativnom kontekstu.

- Ne, nego ćemo sada sve da objavljujemo što je ikada izjavio za bilo koga od nas kako bismo opravdali neke stvari. Ajde bre, palite. Ostavite čoveka na miru - odgovorila je Seka jednom od tviteraša.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.