ON JE NOVI DEČKO LIDIJE VUKIĆEVIĆ! MOŽE SIN DA JOJ BUDE: Uhvaćeni kako razmenjuju POLJUPCE na JAVNOM MESTU
Lidija Vukićević, Foto: Printscreen Instagram/vukiceviclidija

MLAĐI 20 GODINA

ON JE NOVI DEČKO LIDIJE VUKIĆEVIĆ! MOŽE SIN DA JOJ BUDE: Uhvaćeni kako razmenjuju POLJUPCE na JAVNOM MESTU

Dečko Lidije Vukićević izuzetno je šarmantan

Objavljeno: 18:17h

Već neko vreme šira javnost upoznata je sa informacijom da je Lidija Vukićević ludo zaljubljena u zgodnog slikara, rodom sa naših prostora a sa stalnom adresom u Italiji.

Od prve informacija dospele do medija a o novoj etapi emotivnog života glumice, spekuliše se čime ju je to muškarac godište njenih sinova Andreja i Davida osvojio, a sada smo dobili i odgovor na to.

Dečko Lidije Vukićević osvanuo je, naime, na glumičinom profilu, što je prvi put za godinu i po dana veze, a tom prilikom čitava javnost mogla se uveriti u to koje su to posebne osobine koje poseduje, da li je stvarno toliko šarmantan, a potom i je li dramskoj umetnici posvećen koliko se pretpostavlja.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/vukiceviclidija

Momak koji se na Instagramu potpisuje sa b.s0111 iliti Shegmanovikj Blazhe i smatra se da je dečko Lidije Vukićević obožava glumicu i tepa joj moje srce.

Navodno, on je zbog nje pre par dana doputovao u Srbiju, da bi potom zajedno posetili kafanu i ludo se proveli, čemu svedoče pomenuti snimci i fotografije.

Dečko Lidije Vukićević uživao je u svakom trenu provedenom sa glumicom a u jednom momentu oboje su uglas zapevali pesmu Mitra Mirića " Ne može nam niko ništa" čime se veruje da su poslali poruku da njihovoj ljubavi niko ne može ništa.

Bonus video:

00:07

Lidija Vukićević (60) nikad izazovnija

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.