Ćerka Vlade Divca izrasla je u pravu lepoticu i svojim novim fotkama RASPAMETILA MUŠKI ROD! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/petr_a_d

upoznajte petru divac!

Ćerka Vlade Divca izrasla je u pravu lepoticu i svojim novim fotkama RASPAMETILA MUŠKI ROD! (FOTO)

Petra Divac prošle godine je postala punoletna, a sada je svojim provokativnim fotkama zapalila društvene mreže
Objavljeno: 20:33h

Jedan od najuspešnijih srpskih košarkaša svih vremena i njegova supruga već decenijama važe za veoma skladan par.

Ana i Valde Divac svoju ljubav krunisali su brakom pre 27 godina, a svojim najvećim uspehom smatraju to što imaju troje dece: sinove Luku i Matiju, kao i usvojenu ćerku Petru.

foto: Marina Lopičić

Petra je prošle godine proslavila punoletstvo, a njeni roditelji su joj tom prilikom mesecima pripremali veliko rođendansko slavlje.

"Pripremamo se za veliko slavlje koje će biti predivno jer će cela naša porodica biti na okupu. Doći će tetke, strine, kumovi i mnogo naših prijatelja. Nisam Petri davala nikakve posebne savete pred taj simboličan čin odrastanja, ali i ona i naši sinovi veoma su pametna deca. U životu treba samo da slede svoje ciljeve i da nikoga na tom putu ne oštete ili povrede. Ona se sada upisala na Univerzitet Čapman u Kaliforniji i veoma sam ponosna na nju. Tamo je već njen brat i drago mi je što će imati i njegovu podršku", izjavila je tada njena majka Ana za Story.

foto: Printscreen/Instagram/petr_a_d

Petra je izrasla u pravu lepoticu, koja raspolaže savršenom figurom i ženskim oblinama, a na Instagramu je u poslednje vreme počela da objavljuje vrlo provokativne fotografije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.