OGNJEN AMIDŽIĆ SA NOVOM DEVOJKOM POBEGAO IZ SRBIJE: Evo gde su se UPUTILI
Ognjen Amidžić, Foto: © ATA Images

Koliko su zaljubljeni!

OGNJEN AMIDŽIĆ SA NOVOM DEVOJKOM POBEGAO IZ SRBIJE: Evo gde su se UPUTILI

Veza Ognjena Amidžića i MIne Naumović ide svojim tokom

Objavljeno: 23:12h

Da je veza Ognjena Amidžića i Mine Naumović otpočeta i ide svojim tokom doznao je Story polovinom ovog meseca i o tome čitaoce izvestio u svom štampanom izdanju.

Izvori bliski novopečenom paru otkrili su za naš magazin da su voditelj i atraktivna brineta, koju već neko vreme TV publika gleda upravo u „Amidži šouu“ u segmentu „Nagazna Mina“, privlačnost osetili tu, na radnom mestu, izuzetno su se zbližili a kako se Ognjen uveliko i zakonski razveo od Danijele Dimitrovske ništa ih nije sprečavalo da odnos prodube.

Budući da Amidžić o svojoj privatnosti slabo govori, ni ovoga puta za medije nije želeo izjavom da potvrdi romansu, ipak nedavno je on to učinio objavom na Instagramu.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/ognjenamidzic

Naime, on je pratioce obavestio da je sa Minom u Portugalu. Šaljivi post u kom je pita želi li sa njim na kafu a ona mu odgovara da ne pije baš sa svakim kafu privukao je dosta pažnje, a izrodio je i brojne komentare.

Dok su jedni tvrdili da je veza Ognjena Amidžića i Mine Naumović pravo osveženje i nešto što je voditelju, kao novi početak, bilo neophodno, drugi pak komentarišu da je veliku grešku načinio što se od prelepe manekenke i vlasnice modne agencije razveo.

Ognjen otišao sa devojkom na odmor
Ognjen otišao sa devojkom na odmorfoto: Instagram printscreen/ognjenamidzic

Ono sa čim su se svi složili je da su novopečeni ljubavnici ludo jedno u drugo zaljubljeni o čemu svedoče zajednička putovanja i život na istoj adresi.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.