BOLAN PRIZOR ISPRED DOMA SAŠE VIDIĆA! Ono što se događa na dan njegove SAHRANE kida srca, POSEBNO DEO ZA PSA
Foto: Filip Plavčić

tuga

BOLAN PRIZOR ISPRED DOMA SAŠE VIDIĆA! Ono što se događa na dan njegove SAHRANE kida srca, POSEBNO DEO ZA PSA

Ispred ulaza u zgradu horizontalno je postavljen samo jedan prelepi cvet, ali ono što čudi jeste vrsta cveta koji su tamo zatekli.

Objavljeno: 11:03h

Sahrana modnog kreatora i stiliste Saše Vidića održaće se danas, na Novom groblju, sa početkom u 13 časova.

Novinarska ekipa se nekoliko časova pred sahranu uputila ispred njegovog stana na Novom Beogradu, a prizor koji su tamo zatekli je pretužan.

Stanje u njegovom domu, tačnije na terasi čini se da je nepromenjeno u odnosu na ono kako je bilo pre nekoliko dana, budući da su na prozorima spuštene roletne, u uglu terase postavljen jastuk za njegovog psa kojeg je mnogo voleo, a na stolu načeta hrana i piće...

Stanje u njegovom domu, tačnije na terasi čini se da je nepromenjeno u odnosu na ono kako je bilo pre nekoliko dana
Stanje u njegovom domu, tačnije na terasi čini se da je nepromenjeno u odnosu na ono kako je bilo pre nekoliko danafoto: Petar Aleksić

Ispred ulaza u zgradu horizontalno je postavljen samo jedan prelepi cvet, ali ono što čudi jeste vrsta cveta koji su tamo zatekli. U pitanju je "Strelicija", u narodu poznatija kao Rajska ptica, što je vrlo neobično, jer ova biljka, iako simbolizuje ljudska osećanja, ljubav i beskonačnu lepotu, nije karakteristična za ovu priliku.

Kako kažu komšije, Saša je bio izuzetno ljubazan i drag sused, uvek se javljajući kulturno.

Ono što je takođe potresno, jeste što se nigde na ulazu u zgradu ili na vratima stana ne može videti umrlica
Ono što je takođe potresno, jeste što se nigde na ulazu u zgradu ili na vratima stana ne može videti umrlicafoto: Damir Dervišagić

- Stalno sam ga viđao, šetao je neko malo kuždravo kuče, i uvek bi mi se javio. Ne znam ništa o njemu, ali smo komšije bili jako dugo. Voleo je da šeta psa ovde po kraju, video sam ga nedelju dana pred smrt. Iskreno, izgledao je loše... Bio je jako mršav i govor mu je bio usporen, ali on je voleo inače da priča sporije, "beogradski"... Bio sam u ogromnom šoku kad sam čuo da je preminuo - priča za "Srbiju Danas" komšija.

Ono što je takođe potresno, jeste što se nigde na ulazu u zgradu ili na vratima stana ne može videti umrlica, što je inače običaj da članovi porodice postave kako bi ljudi koji su voleli i poštovali pokojnika bili obavešteni o mestu i vremenu sahrane i izrazili saučešće.

Saša Vidić
foto: Damir Dervišagić

Saši Vidiću je pre tačno godinu dana preminuo otac, a čitulju su mu dale tetka Dragica, brat Igor sa porodicom, sestre Maja i Aleksandra sa porodicama.

Podsećanja radi, čuveni modni kreator i stilista Saša Vidić preminuo je 24. aprila, iznenada, u KBC Bežanijska kosa.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.