U krevet bih odvela Vučića, Čedu i Plamu! Voditeljka priznanjem zgranula pola Srbije!
Foto: Damir Dervišagić

šta joj bi??

U krevet bih odvela Vučića, Čedu i Plamu! Voditeljka priznanjem zgranula pola Srbije!

Voditeljka se posle duže medijske pauze vratila na mali ekran
Objavljeno:

Atraktivna voditeljka Rada Radenović, na oduševljenje svojih fanova, posebno onih muških, posle više od pet godina vratila se na mali ekran, i to svojom autorskom emisijom ''Rada sam'' koja se emituje na TV Pink svake srede.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Toliko sam se uželela ovog posla da sam se baš radovala ovoj prilici. Osećam se kao da nikada nisam ni prestajala da se bavim ovim poslom. Veoma sam uzbuđena, ovo je veliki izazov za mene, jer je u pitanju noćni program koji se emituje uživo - rekla je Rada za Pink.rs i dodala da je pred prvu epizodu svoje emisije bila veoma uzbuđena.

- Pred prvu emisiju sam više osetila neko uzbuđenje nego tremu. Valjda mi je adrenalin proradio. Valjda je to tako kad se radi živi program, to je takvo stanje tela i uma. Pred emisiju je sve neizvesno, a tokom nje mogu da se dogode razne nepredviđene situacije tako da me taj adrenalin drži sve vreme.

foto: Printscreen/Instagram/Radmila Radenovic

Jedan od najzanimljivijih segmenata emisije ''Rada sam'' svakako je onaj u kojem voditeljka sa svojim gostom radi intervju u krevetu, u pidžami. Rada je do sada u krevet dovela pevačicu Radu Manojlović, glumca Srđana Žiku Todorovića i pevačicu Zoricu Brunclik, a ne krije da priželjkuje da u atmosferi spavaće sobe opipa puls i pojedinim političarima.

- Ima mnogo zanimljivih političara koji bi imali mnogo toga da kažu. Meni je Palma super, ali tu je i Aleksandar Vučić o čijem privatnom životu ne znamo mnogo toga. Meni je i Čeda Jovanović veoma intrigantan. Svako ko nas u bilo kom smislu ne ostavlja ravnodušnim je dobar materijal za intervju - kaže Radenovićeva.

Portparolka Hitne pomoći, Nada Macura zadala je u prvoj emisiji izazov Radi Radenović, a ona je trebalo da se okrene oko šipke za striptiz, što je i učinila.

foto: Story

- Nisam baš vična toj disciplini, nikada nisam to probala ranije, ali zadovoljna sam kako sam se snašla. Motorika mi je dobra, ali ne bih se ni usudila da probam one akrobacije koje je u studiju radila devojka koja je profesionalac u tom poslu - kaže Rada.

Voditeljka otkriva i to da bi u svojoj emisiji rado ugostila i srpske starlete.

- Ja bih sve starlete ugostila odjednom u svojoj emisiji, što ću možda uskoro i uraditi. U suprotnom bih neku izdvojila, a mislim da nijedna ne zaslužuje da bude ''kraljica starleta'' kod nas. Kad bi se sve skupile na istom mestu, u isto vreme to bi moglo da prođe kao neka grupna terapija. Znam da su sve one u nekom ratu, ali bih ja dala sve da ih pomirim. Volim da pomažem ljudima i da činim dobra dela.

Lepo TV lice bez emotivnog partnera je već neko vreme, a ne krije ni to da jedva čeka da se ponovo zaljubi.

foto: Printscreen

- Nemam nikog pored sebe već dve godine i jedva čekam da se zaljubim.

Rada je pre sedam godina na svet donela dečaka Petra kojem se u potpunosti posvetila, a njen mezimac krenuo je u prvi razred.

- Nije mi teško da balansiram između privatnog i poslovnog. Otkad sam se vratila na mali ekran sam čak ispunjenija, ovo je neka faza u kojoj ja stvarno uživam. Moj sin Petar je krenuo u školu, a ja na posao - rekla je Rada i dodala da svom nasledniku ne pomaže oko domaćih zadataka.

- Ne pomažem mu oko domaćih zadataka, samo ga kontrolišem. Smatram da to sada treba da mu bude najvažnija obaveza u životu i neću da se mešam u posao tih učiteljica. Ja sam svoju školu završila.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.