MILJANA SE OGLASILA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Ono što planira da uradi sa MALIM Željkom će MNOGE POREMETITI
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

javno je

MILJANA SE OGLASILA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Ono što planira da uradi sa MALIM Željkom će MNOGE POREMETITI

Marija će biti ljuta?

Objavljeno: 09:44h

Kontroverzna rijaliti učesnica, Miljana Kulić diskvalifikovana je pošto je samoinicijativno napustila rijaliti Zadrugu. Ona će zbog toga produkciji morati da plati 100.000 evra zbog kršenja ugovora.

- Srećna sam što sam izašla. Dobro je Željko, razgovaraću sa mamom kad se steknu uslovi da ga uzmem da bude sa mnom i sa Nenadom. Velika je to procedura. Mogla sam da izdržim još dva meseca, ali nisam mogla da izdržim neke stvari. Izdala sam i sebe i Vas - rekla je Kulićeva obraćajući se fanovima u lajvu.

Inače, Kulićevu je nakon odlaska sa imanja u Šimanovcima dočekao njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica, a snimak koji su objavili na Instagramu šokirao je javnost.

Miljana Kulić snima live
Miljana Kulić snima livefoto: Printscreen Instagram/ miljana_kulic_official

Miljana će zbog kršenja ugovora morati da plati kaznu od 100.000 evra, a pre nje je diskvalifikovan i Nenad Macanović Bebica, koji će takođe morati da plati kaznu od 50.000 evra, iako se prave da ih to ne dotiče ni najmanje.

Dok u rijalitiju prave haos, svađaju se, prepiru, tuku, nasilnici se na slobodi ponašanju kao da žive bajku. Miljana čak na snimku i grli i ljubi Nenada, ali je svima već jasno da je sve ovo deo još jedne farse.

Iako je do skoro imala intimne odnose sa Lazarom Čolićem Zolom, te vređala svog bivšeg javno, Nenad Macanović po svaku cenu ne odustaje da joj bude staratelj. Sa druge strane on iza sebe ima porodicu i decu o kojoj se ne stara.

Inače, Miljana Kulić se dugo godina bori sa psihičkim problemima zbog čega je i određeni period provela u klinici za psihijatrijske bolesti "Laza Lazarević" o čemu je njena majka Marija Kulić pričala u rijalitiju. Iz tog razloga Miljana i nema starateljstvo nad sinom Željkom, već se o njemu stara njena majka.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.