OVO JE ISTINA O POREKLU VODITELJKE BOJANE RISTIVOJEVIĆ: Odrasla na SELU, evo kako je ŽIVELA
Bojana Ristivojević, Foto: Zorana Jevtić

detinjstvo

OVO JE ISTINA O POREKLU VODITELJKE BOJANE RISTIVOJEVIĆ: Odrasla na SELU, evo kako je ŽIVELA

Od malena je okružena domaćim životinjama

Objavljeno: 22:59h

Bojani Ristivojević nisu strani seoski poslovi, u kojima maksimalno uživa. Budući da njena porodica ima veliko domaćinstvo, Bojana je od malena bila okružena domaćim životinjama.

- Na selu sam radila apsolutno sve. Kada sam bila mala imali smo krave i jarca, koji je bio veoma pametan. Sestra, brat i ja smo ga obožavali, međutim sestra i ja nismo volele da čuvamo krave. Tata nam je obećao da će, ako čuvamo krave celog leta, prodati tele i kupiti nam poklone. Ali nakon prodaje ništa nismo dobile i onda smo se naljutile i više nikada nismo htele da ih čuvamo - ispričala je Bojana jednom prilikom za "Alo" anegdotu iz detinjstva.

Bojana Ristivojević
Bojana Ristivojevićfoto: Miloš Manojlović

Boravak u prirodi, kako kaže, ne bi menjala ni za šta na svetu, a u rodnom mestu i dalje im mnogo prijatelja koje redovno viđa, budući da često odlazi u svoje selo.

- Obožavam selo i bezbroj puta sam isticala da sam zaista blagoslovena što sam na selu odrasla. Iza moje kuće su šume, potok, livade, tu sam se okupljala sa društvom, jurili smo žabe i guštere, upadali u vodu, glumili Tarzana na lijanama... Moje detinjstvo je zaista bilo lepo i srećno. Ti prijatelji sa kojima sam se kao mala družila su i dalje tu, nisam ih izgubila. Moj deda je imao svoju kafanu i bio je jako poštovan čovek, porodica mi je poštena. Ja sam uvek bila povlašćena u smislu da sam bila malo i razmažena, ne da sam bila prohtevna, nego sam bila voljena. Uvek sam očekivala da me ljudi vole, to i dalje očekujem - rekla je Bojana svojevremeno za "Puls".

Bojana je, inače, prošle godine priznala da se od oca svoje ćerke rastala još dok je bila trudna, ali da su ostali u prijateljskim odnosima i da zajedno donose sve odluke koje se tiču malene Mitre.

Bonus video:

00:36

Bojana Ristivojević proslavila ćerkici 1. rođendan

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.