SAŠA VIDIĆ JE IMAO OPAKI VIRUS: Tada je JEDVA PREŽIVEO, bilo je POTRESNO
Saša Vidić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

emotivno

SAŠA VIDIĆ JE IMAO OPAKI VIRUS: Tada je JEDVA PREŽIVEO, bilo je POTRESNO

Starija gospođa koja je sedela na klupi ispred zgrade prepoznala je našu novinarsku ekipu, te nas je zaustavila, želeći da priča o Saši

Objavljeno: 14:00h

Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beograd, navodi "Pink".

Tokom maja 2020. godine, modni kreator Saša Vidić javio se u Urgentni centar Beograd, gde je tvrdio da ima halucinacije koje traju već neko vreme, te je naveo da je napadnut od strane nepoznatih muškaraca u centru grada zbog čega je pod velikim stresom. Vidića tada nisu zadržali u bolnici već je pušten na kućnu negu. Ekipa portala Nova.rs obišla je tada njegov kraj na Beogradu kako bi popričala s njim, ali vrata njegovog stana niko nije otvarao. U jednom trenutku naišla je jedna gospođa sa detetom i ljubazno nam se obratila.

„Saleta dugo nisam videla, ne znam da li je kod kuće. Ranije je stalno bio u kraju, uvek veseo i nasmejan. Nikada nije prošao pored neke dece, a da ih nije počastio slatkišima. Svi ga volimo. Kad ga vidimo na televiziji kao da nije on. Tamo deluje oštro, a zapravo je duša od dečka. Verovatno je to zbog posla. Poslednji put sam ga videla pre mesec dana, ne znam zašto ga sad nema“ , izjavila je za tada naš portal komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Tokom maja 2020. godine, modni kreator Saša Vidić javio se u Urgentni centar Beograd
Tokom maja 2020. godine, modni kreator Saša Vidić javio se u Urgentni centar Beogradfoto: © ATA Images

Nedugo posle razgovora sa komšinicom zatekli s8 jednog starijeg čoveka ispred Sašine zgrade i popričali s njim. On je takođe želeo da ostane anoniman, ali je istakao da je zabrinut za Sašino zdravlje.

„Bio je ovde pre dva, tri dana. Baš smo stajali i pričali. Nešto mi je Sale propao, dosta je smršao, ima svega 30 kilograma. Malo je i bradu pustio. Nisam navikao da ga viđam neobrijanog i neošišanog, uvek je skockan od glave do pete. Ma, glavni mangup u kraju! Vole ga ove poznate ženske. Iskreno, malo sam se zabrinuo kad sam ga video. Nije bio onako veseo kao ranije. Nije mi se žalio da je napadnut, niti ništa slično. Pričao mi je da ga nervira ovo ludilo oko koronavirusa i da se ne kreće mnogo, uglavnom je kod kuće i napolje izlazi samo kad mora“, rekao je on.

Starija gospođa koja je sedela na klupi ispred zgrade prepoznala je novinarsku ekipu, te nas je zaustavila, želeći da priča o Saši.

„Vi ste sa televizije? Sigurno ste došli zbog našeg Saleta. On je svima omiljen, kulturan i fin mladić. Nisam ga videla mesecima. Niti znam gde je, niti šta radi. Sećam se da je ranije na poljani pravio pasulj za sve. On kad spremi, svi uživaju u jelu. Za komšiluk je uvek bio tu, šta god da zatreba“, rekla je ona.

Bio je osnivač modne marke „Broz“
Bio je osnivač modne marke „Broz“foto: © ATA Images

Podsetimo, poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC „Bežanijska kosa“ u Beograd, navodi „Pink“.

Bio je osnivač modne marke „Broz“. Sarađivao je sa Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić, Darom Bubamarom i brojnim poznatim muzičkim zvezdama.

Rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.