STARLETA NAKON OPERACIJE HOĆE PRAVO U MANASTIR: Evo kako izgleda posle HIRURGIJE
Nina Prlja, Foto: Printscreen/instagram-ninaprlja

nekad i sad

STARLETA NAKON OPERACIJE HOĆE PRAVO U MANASTIR: Evo kako izgleda posle HIRURGIJE

Kontroverzna učesnica Parova, koja je služila zatvorsku kaznu, a sada uživa u luksuzu u Dubaiju, provešće nekoliko meseci u manastiru u Srbiji

Objavljeno: 12:29h

Bivša rijaliti učesnica Nina Prlja, osim po učešću u Parovima, u javnosti je poznata i po raskalašnom načinu životu koji vodi, a koji ponosno promoviše i na svojim društvenim mrežama.

Tokom rijalitija je pričala "da se u zatvoru ne nose štikle", nakon čega je dobila voditeljski angažman na Hepi televiziji, a poslednjih godina je gledamo kako se na Instagramu hvali plastičnim operacijama i luksuzu u kojem uživa.

Prlja poslednjih godina živi u Dubaiju, odakle je jednom prilikom objavila kako izgleda nakon intervencije kojom je dobila "mačije oči", ali i odakle neretko objavljuje slike skupocene garderobe, tašni i obuće koju kupuje i nosi.

Sada, neimenovani izvori otkrivaju da će se na neko vreme posvetiti veri i otići u manastir "kako bi okajala grehe iz prošlosti".

"Nakon što je izašla iz zatvora, Nina je napisala knjigu koja je rasprodata u rekordnom roku, potom je ušla u Parove, a novac koji je tako zaradila uložila u preseljenje u Dubai. Zahvaljujući atraktivnom izgledu dobila je posao u poznatom klubu, stekla finansijsku sigurnost i već u prvim mesecima obezbedila sebi život o kojem je maštala. Ipak, prošle godine je priznala prijateljima da se oseća prazno i da razmišlja da ode u manastir", rekao je za Alo izvor blizak Prlji i dodao da će se starleta tokom narednih meseci uputiti u dolinu Kablara.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/official_nina_prlja

Bonus video:

00:02

Nina Prlja promenila lični opis

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.