NAPUNILA 18 PA SE SKINULA: Golišavo telo SRPSKE pevačice izazvalo HAOS na mrežama, MUŠKARCI POLUDELI
Zorana Mićanović, Foto: Instagram printscreen/zorana_micanovic_official

vrela

NAPUNILA 18 PA SE SKINULA: Golišavo telo SRPSKE pevačice izazvalo HAOS na mrežama, MUŠKARCI POLUDELI

Očigledno je da Zorana voli da pozira razgolićena.

Objavljeno:

Mlada pevačica Zorana Mićanović od učešća u "Zvezdama Granda" privlači veliku pažnju auditorijuma, što svojim pevačkim umećem tako i izgledom.

Tek što je napunila 18 godina mlada Zorana je rešila da pozira u kupaćem kostimu. Pevačica koja iza sebe već ima hit "Sikter" fotografisala se u jednom spa centru, a komplimenti za njen besprekoran izgled neprestano pristižu.

Naime, Zorana je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu bebi roze boje, koji je istakao njene atribute, a grudi joj umalo nisu ispale, te su usledili žestoki komentari:

"Au, kakva bomba", "Pazi, ispašće ti sve", "Savršena si", "Od ovoga može srčka da strefi", "Imaš telo za desetku", "Goriš", neki su od komentara pratilaca kojima se dopadaju Zoranine fotografije.

Međutim, na njenom profilu na Instagramu može se pronaći još provokativnih fotografija, a očigledno je da Zorana voli da pozira razgolićena.

Podsetimo, pevačica je pre par dana i zvanično ušla u svet odraslih, a brojne čestitke uputili su joj prijatelji, rodbina, kao i kolege sa estrade.

Bonus video:

00:11

Zorana Mićanović vežba da bude u top formi

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.