PRELEPE VESTI U DOMU SEVERINE VUČKOVIĆ: Pevačica VAN SEBE od sreće, čestitke pljušte VIDEO
Severina Vučković, Foto: Instagram printscreen/severina

bravo!

PRELEPE VESTI U DOMU SEVERINE VUČKOVIĆ: Pevačica VAN SEBE od sreće, čestitke pljušte VIDEO

Pevačica je glumici uputila i zahvalnicu putem Instagram objave

Objavljeno:

Pevačica Severina Vučković juče je sa porodicom i prijateljima proslavila 51. rođendan, a potom se praticoma na Instagramu pohvalila da je rođendansku čestitku dobila od holivudske glumice Šeron Stoun.

Naime, glumica je Severini čestitala rođendan video-porukom koju je pevačica objavila na svom Instagram profilu, a potom i izrazila oduševljenje porukom koju je dobila od Šeron.

- Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročiti nešto o Šeron Stoun, koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže. Što reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarka, a izdala je i knjigu u kojoj, između ostalog, progovara o svojoj borbi za dete, koje je mogla viđati samo jednom mesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gde je najranjivija. Drugo ne postoji gde je možeš slomiti. Šeron Stoun, živi večno - napisala je Severina.

Ispod video-poruke koju je Šeron snimila Severini, usledile su brojne čestitke pevačicinih koleginica koje su joj uputile najlepše želje, baš kao i glumica.

Bonus video:

01:06

Severina pokazala novog dečka

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.