NOVA VODITELJKA EMISIJE "PUSTI BRIGU"! Svi je znamo kao oštru na jeziku, a evo kakva je kada pusti brigu
Pusti brigu, Foto: Kurir

kurir tv

NOVA VODITELJKA EMISIJE "PUSTI BRIGU"! Svi je znamo kao oštru na jeziku, a evo kakva je kada pusti brigu

Stižu sjajne vesti!

Objavljeno:

Od ove nedelje na čelu omiljene zabavne emisije "Pusti brigu" biće dobro poznato lice Kurir televizije, voditeljka i novinarka Ljiljana Stanišić. S obzirom da je na sceni prepoznata kao neko ko nema zadrške, vrlo otvorena, neposredna i "žena iz naroda", nema sumnje da će svako nedeljno popodne, zajedno sa Dejanom Šutanovcem, učiniti nezaboravnim i doprineti zabavi u svakom domu.

U današnjoj epizodi nova voditeljka emisije "Pusti brigu" Ljiljana Stanišić ugostiće pevačice Lepu Lukić, Jasnu Đokić i Milenu Ćeranić, KUD Milan Đ. Milićević, glumicu Anju Mit, automobilistu Nemanju Milovanovića i njegovu ćerku Mašu Milovanović, dobitnicu brojnih internacionalnih priznanja u pevanju.

U opuštenom i zabavnom razgovoru sa Ljiljanom Stanišić, Lepa je otkrila šta zaista misli o novokomponovanoj muzici, kao i koja bi pevačica mogla da bude njena naslednica. Bilo je reči i o kuvanju i kućnim poslovima, koje je Lepa dočarala na sebi svojstven način.

Pusti brigu
foto: Kurir

Pevačica Jasna Đokić prisetila se kako joj bilo tokom karijere dok je bila članica grupe Đerdan, čije savete je pomno slušala i koje pesme sada peva za najveći bakšiš. Lepa i Jasna su se oprobale u pravljenju peciva, mesile su testo u igrici "Trka s vremenom", a u pomoć su im uskočili i domaćini emisije Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac.

Kulturno umetničko društvo Milan Đ. Milićevič predstavilo se igrama iz Srbije, koreograf Zoran Mitrovski najavio je i njihov godišnji koncert, zakazan za 3. jun.

Glumica Anja Mit govorila je o braku s pilotom Ognjenom Vesićem i tom prilikom otkrila mnoge pikanterije iz njihovog odnosa, kao i kako je opisuje kolega Stefan Buzurović, s kojim igra u predstavi "Raj na zemlji".

Pusti brigu
foto: Kurir

Pevačica Milena Ćeranić, osim promocije novih pesama, istakla je i da veruje u brak i ljubav za ceo život, a prvi put je pričala o svojim najvećim strahovima i o tome ko joj je najveća podrška u životu.

Desetogodišnja Maša Milovanović u goste je došla sa tatom, automobilistom, Nemanjom Milovanovićem. Dobitnica je brojnih svetskih priznanja u pevanju, a ispričala je i da je dobila poziv za učešće u San Remu, dok je njen otac otkrio da li ima kazne zbog kršenja saobraćajnih propisa i koja je najveća brzina kojom je vozio.

1 / 2 Foto: Kurir

A kako to izgleda kada voditeljka Ljiljana Stanišić zaigra kolo, šta je Dejan Šutanovac ovaj put spremio za nedeljni ručak i kakve su zanimljive skečeve pripremili Kruševac Geto i Jasmina Stijović, saznajte u novoj epizodi emisije "Pusti brigu" u nedelju u 17.10 časova samo na Kurir televiziji!

01:01

Pusti Brigu 21.04.

Bonus video:

01:14

EVO KAKO JE GRUPA FRAJLE NASTALA, A SVE JE POČELO OD 2 SESTRE! Muzika im je u krvi, a u emisiji Pusti brigu zapevale su u STILU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.