AMIDŽIĆ UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM: Razmenjuju NEŽNOSTI na JAVNOM MESTU, gore od STRASTI
Ognjen Amidžić, Foto: © ATA Images

BLISKOST

AMIDŽIĆ UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM: Razmenjuju NEŽNOSTI na JAVNOM MESTU, gore od STRASTI

Voditelj uživa u ljubavi sa koleginicom.

Objavljeno:

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Ognjen Amidžić godinu dana nakon razvoda od Danijele Dimitrovkse ponovo zaljubljen.

Voditelj je potvrdio i priznao da je u vezi sa mladom voditeljkomić Minom Naumović, nakon što su zajedno uhvaćeni na jednoj prestoničkoj benzinskoj pumpi.

Poznati voditelj ne krije sreću, ali ne želi mnogo da priča o privatnom životu. Iako je javnost imala priluku da ih zajendo vidi u programu njegove emisije "Amidži Šou", u okviru koje Mina ima segment "Pazi Mina", Amidžić i ona su sada prvi put uhvaćeni u javnosti, gde su bili vrlo prisni.

Poznati voditelj ne krije sreću, ali ne želi mnogo da priča o privatnom životu
Poznati voditelj ne krije sreću, ali ne želi mnogo da priča o privatnom životufoto: prentscreen/youtube/ Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Ekipa emisije "Paparaco Lov" donosi prve kadrove novopečenog para, koje su uhvatili tokom večeri u jednom prestoničkom kafiću.

Iako je javnost imala priluku da ih zajendo vidi u programu njegove emisije 'Amidži Šou', u okviru koje Mina ima segment 'Pazi Mina', Amidžić i ona su sada prvi put uhvaćeni u javnosti, gde su bili vrlo prisni.
Iako je javnost imala priluku da ih zajendo vidi u programu njegove emisije "Amidži Šou", u okviru koje Mina ima segment "Pazi Mina", Amidžić i ona su sada prvi put uhvaćeni u javnosti, gde su bili vrlo prisni.foto: prentscreen/youtube/ Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Ognjen i Mina su bili vrlo prisni, a usledio je i prvi poljubac u javnosti koji su kamere zabeležile.

1 / 2 Foto: prentscreen/youtube/ Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.