O OVOJ PEVAČICI GRANDA JE BRUJALA SRBIJA: Nakon SKANDALA se puvukla sa SCENE, danas izgleda MNOGO DRUGAČIJE
Sanja Stojanović, Foto: prentscreen/youtube/aca2007so

NISTE ZNALI

O OVOJ PEVAČICI GRANDA JE BRUJALA SRBIJA: Nakon SKANDALA se puvukla sa SCENE, danas izgleda MNOGO DRUGAČIJE

Sanja Stojanović našla se u centru skandala kada je u javnost pre 16 godina isplivao njen intimni snimak.

Objavljeno: 10:34h

Sanja Stojanović Srbija je upoznala tokom takmičenja u muzičkoj emisiji "Zvezde Granda", a njeno učešće obeležio je skandal zbog kojeg joj je život krenuo nizbrdo.

Pevačica je ubrzo nestala sa javne scene, te se o njoj gotovo ništa nije znalo, a onda se pojavila na društvenim mrežama gde se videlo da je ugradila silikone, povećala usne, a jednom prilikom se nakon dužeg vremena pojavila i za Grand prvi put govorila o videu zbog kojeg se našla u centru skandala.

- Generalno ta afera, komentari i medijski naslovi oko iste prate me čitavih 15 godina. Sve mislim proći će nekada, jer ima toliko stvari koje su mi se izdešavale, ali eto, to moje je tako upečatljivo, a ujedno i toliko dosadno, da mi je postalo strašno. Izlizana je priča, ja to ignorišem, više se ni ne iznenadim kad pročitam takve naslove, gotovo svi su isti - istakla je Sanja svojevremeno.

Sanja Stojanović u emisji 'Zvezde Granda'
Sanja Stojanović u emisji "Zvezde Granda"foto: Youtube printscreen/aca2007so

- Moje pevanje u takmičenju je nekako palo u senku baš zbog tog snimka, tako da ljudi ni ne znaju kako ja pevam i kako radim. Kada se snimak pojavio, poželela sam da me nema. Nisam umela da se sa dvadeset godina nosim sa novinarskim pitanjima i novinarima, iz toga razloga sam se i povukla. Bilo mi je lakše da nestanem, da me nema i da nikad više ne pišu ništa o meni - rekla je.

Sanja je dodala i da joj je trebalo mnogo vremena da shvati da je napravila veliku grešku. Kako kaže, najstrašnije je bilo da nakon svega oca i brata pogleda u oči.

- Jeste bila velika sramota, ali Bože moj. Nikoga nisam ubila, nko nije ispaštao zbog mene, šta sad?! Ne mogu da nestanem i da me proguta zemlja - objasnila je.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.