RAŽNATOVIĆI SE PRISETILI ARKANA, A CECA OVAKO ODREAGOVALA: Ovaj DETALJ ju je setio na BITAN događaj sa njim
Ceca Ražnatović, Foto: Petar Aleksić

dirljivo

RAŽNATOVIĆI SE PRISETILI ARKANA, A CECA OVAKO ODREAGOVALA: Ovaj DETALJ ju je setio na BITAN događaj sa njim

Objavljeno: 14:41h

Veljko Ražnatović dobio je drugog sina Kristana, koji se rodio na dan rođenja pokojnog dede Željka Ražnatovića Arkana. U domu na Dedinju, ponosna baka Svetlana Ceca Ražnatović organizovala je veliko slavlje i bila je jedna od najveselijih na žurki koja je trajala do ranih jutarnjih sati.

U jednom trenutku, kada je Sloba Radanović zapevao "Oj svijetla majska zoro", Ceca se popela na stolicu i zapevala iz sveg glasa.

Mnogi su se prisetili da su se Ceca i Arkan najviše veselili kada je počela ova pesma na njihovoj svadbi.

U jednom trenutku, kada je Sloba Radanović zapevao 'Oj svijetla majska zoro', Ceca se popela na stolicu i zapevala iz sveg glasa.
U jednom trenutku, kada je Sloba Radanović zapevao "Oj svijetla majska zoro", Ceca se popela na stolicu i zapevala iz sveg glasa.foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Oj svijetla majska zoro, majko naša Crna Goro, majko naša... Sinovi smo tvog stijenja, i čuvari tvog poštenja", orili su se stihovi, Ražnatović je sve vreme stajao i pevao, pa se i prekrstio kada se spomenuo "sveti Lovćen"!

Podsetimo, Svetlana Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan venčali su se 19. februara 1995. godine i po svim pravoslavnim i srpskim običajima. Kada je na samom veselju krenula pesma "Oj svijetla majska zoro", Arkan je skočio, popeo se na sto i zapevao, a Ceca ga je zdušno pratila.

Svetlana Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan venčali su se 19. februara 1995. godine i po svim pravoslavnim i srpskim običajima.
Svetlana Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan venčali su se 19. februara 1995. godine i po svim pravoslavnim i srpskim običajima.foto: prentscreen/youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

Ražnatovići su proreklom iz Crne Gore, a otac pokojnog Arkana je bio oficir JNA koji je bio Crnogorac sa Ceklina. Željko je uvek bio ponosan na crnogorsko poreklo, a to je preneo na sve svoje sinove.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.