Ne može više ovako! SAŠA POPOVIĆ PRESEKAO! Menja sve u Grandu, a jedna od najboljih riba biće VODITELJKA!
Foto: Marina Lopičić

promene!

Ne može više ovako! SAŠA POPOVIĆ PRESEKAO! Menja sve u Grandu, a jedna od najboljih riba biće VODITELJKA!

"Zvezde Granda" ove sezone beleže odličan rejting, ali izgleda da Saša Popović smatra da može da postigne i daleko bolje rezultate
Objavljeno:

Saša Popović, direktor Grand produkcije, odlučio je menja nešto u programu!

"Zvezde Granda" ove sezone beleže odličan rejting, ali izgleda da Saša Popović smatra da može da postigne i daleko bolje rezultate.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Kako se nezvanično saznaje, Stanija Dobrojević je dobila ponudu da se nađe u ulozi voditeljke u aktuelnoj sezoni popularnog šoua i narednih dana ćemo sigurno saznati da li će zameniti u studiju "Granda" Sanju Ćulibrk ili Voju Nedeljkovića ili će sve ostati samo na pregovorima.

foto: Filip Plavčić

Stanija je ranije ponuđeno i da bude voditeljka u "Pinkovim zvezdama", međutim, da radi onaj deo u bekstejdžu, na šta ona nije pristala već je tada zahtevala da radi glavnu scenu, odnosno posao Milana Kalinića.

Međutim, čelnici "Pinka" su tu mogućnost odbili pa su pregovori propali. Kasnije je taj posao na "Pinku" privremeno radila pevačica Mia Borisavljević, a sada Dušica Jakovljević.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.