TRANSRODNA DEVOJKA I NAŠMINKANI MUŠKARAC NAPRAVI POMETNJU U ZVEZDAMA GRANDA: Žiri osuo nikad goru PALJBU
Nenad i Alina, Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

HIT

TRANSRODNA DEVOJKA I NAŠMINKANI MUŠKARAC NAPRAVI POMETNJU U ZVEZDAMA GRANDA: Žiri osuo nikad goru PALJBU

On je dobio pet glasova od žirija, a ona tri

Objavljeno:

Takmičari Srđan Simić iz Teslića i transrodna devojka Alina Juhart iz Slovenije napravili su pometnju nastupima u "Zvezdama Granda" u epizodi koja je sinoć emitovana.

Simić se pojavio sa šminkom, dugom kosom i nesvakidašnjim, tamnim stajlingom, te izveo numeru Masima Savića, dok se Alina, koja je, inače, transrodna osoba, odlučila za usku, crvenu toaletu i plavu kosu, a izvodila je pesme Teodore Džehverović i Nućija.

Pravi lom u studiju nastao je kad je Srđan zapevao i "Koketu", pa mu se Alina pridružila na bini, te su imali zanimljiv performans. On je dobio pet glasova od žirija, a ona tri.

Alina Juhart Zvezde Granda
Alina Juhart Zvezde Grandafoto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

- Srđane, ti si bio odličan, najbolje tvoje predstavljanje dosad. Alina, moraš da radiš na pevanju! Znam da Ceca ima muke sa tobom oko odabira pesama, ali hajde da bude makar tačno otpevano. Ti si odabrala da budeš pevačica, ipak! Bravo i za tebe i za njega! - rekla je Marija Šerifović.

- Definitivno ste napravili šou! Srđane, bio si dobar, prva pesma pogotovo. Alina, moraš da se koncentrišeš, obrati pažnju gde je matrica, gde je glas - kazao je Mili.

Alina i Nenad
Alina i Nenadfoto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

- Srđane, bio si dobar. U ovom času ipak nisi bio za šest, zato nisam dala glas. Scenski nastup, pevanje, jako si se popravio. Alina, ti si fora, ali fora mora nešto i da zapeva. Što se tiče pevanja nisi se pomerila od prvog kruga, loše - rekla je Ana Bekuta, da bi potom oboje otišli u baraž.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.