DEJAN DRAGOJEVIĆ PROMENIO VERU, PA PRED USKRS ŠOKIRAO IZJAVOM: Mreže su usijale nakon OVOGA
Dejan Dragojević, Foto: Printscreen Youtube/ Dejan Dragojevic

OTVORIO DUŠU

DEJAN DRAGOJEVIĆ PROMENIO VERU, PA PRED USKRS ŠOKIRAO IZJAVOM: Mreže su usijale nakon OVOGA

Dejan Dragojević privlači pažnju otkako je priznao da je promenio veru, odnosno prešao u islam, a otkrio je i kako će provesti Uskrs.

Objavljeno:

Pobednik pete sezone rijaliti "Zadruga" Dejan Dragojević je nedavno progovorio o tome da je pre četiri godine promenio veru i prešao u islam, te objasnio i zbog čega je to krio od javnosti i zahvaljujući čemu se opredelio za to.

Mišljenja, osude i komentari ga ne zanimaju, kako je i sam rekao, a javnost je šokirao izjavom pred Uskrs.

- Kod nas se slavi i pravoslavni i katolički Vaskrs. Ne znam da li ću za Vaskrs biti kod kuće, ali obeležiću ga baklavama. Bitno mi je da sam ostvario svoj duhovni cilj i da sam osetio da sam čistiji, a to da li ću obeležiti praznik manje-više, baš me briga. Bitno mi je da sam na pravom putu - rekao je Dejan, i dodao:

Dejan Dragojević progovorio o veri i Uskrsu
Dejan Dragojević progovorio o veri i Uskrsufoto: Printscreen/youtube/Dejan Dragojević

- Sve što radim, radim jer ja to želim. Moja povezanost s Bogom je takva. Postoje islamske dužnosti - ko je u moućnosti da ih radi, a ja, hvala Bogu, jesam. Pretnje dobijam svakog dana, od toga da će me izbosti nožem, do toga da će mi baciti bombu. Ono u šta verujem jače je od svih njih zajedno. Bojim se samo Alaha, a Alah je silan i mudar, tako da se ne brinem. Očigledno je moje verovanje jače nego njihovo - završio je Dejan za Svet, a nedavno je za vreme Ramazana bio u Medini i nakon toga se počastio novim automobilom.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.